levertijd wel erg lang door computerstoring in Rotterdamse haven. Geen compensatie hiervoor.
Ja, ik ben tevreden over het product en de bezorging van het product
Er was een gebroken riet na levering van de stoelen geconstateerd. Na melding daarvan werd binnen een paar dagen deze stoel omgeruild voor een ander. Allemaal perfect geregeld met aflevering via Transmission.
De Hartman stoel zag er goed uit.
Ik heb een bestelling vanuit het buitenland gedaan totale waard € 560 incl bezorgkosten. Dit is wellicht niet de meest gebruikelijke situatie, maar dit is perfect afgehandeld, vooral door mevrouw van Deelen. Ben zeer tevreden met de geleverde service. Dank u wel
Bezorging was leuk en gezellig. Voor bezorgers ook denken wij. Lekker koffie met suikerbrood.
ben heel correct behandeld
goed geholpen en bij problemen een snelle oplossing
zeer snelle levering; goed verpakt.
Juiste prijs /kwaliteitsverhouding Prima bezorgregeling
Probleem opgelost.
Super snelle levering en de bezorging kwam mooi op tijd binnen conform afspraak Helaas weinig zonnige dagen maar komt goed.
Goed advies, tegen een goeie prijs de loungeset gekocht en netjes afgeleverd. Zeer tevreden!!!
Top geregeld. Loungeset was in doos te groot om door het huis naar het terras te krijgen. De bezorgers hebben alles uit de doos gehaald en netjes naar het terras gebracht. Ik ben een zeer tevreden klant!
Afgeleverde producten moet je zelf uitpakken waardoor ik met veel afval op pad moest. Druk iets op de prijs en pak het uit of lever het als extra service
Prima bedrijf,kan ik zeer aanbevelen!
Garantieafhandeling was snel geregeld