Redelijke prijs/kwaliteit verhouding, vriendelijke verkopers
alleen nog maal postief
Geheel prima verlopen
Zeer tevreden over mijn aankoop, perfect !
Mooie website alsook heel vlot en makkelijk besteld via internet. Vlotte levering op het afgesproken moment. Kwalitatief produkt.
Goede,mooie, en duidelijke website.
Wijzijntevreden overdeaankoop
Prima geholpen
Alles goed
Tot nu toe goed
In de winkel goed advies, vriendelijk en behulpzaam
Zelf stof is heel goed en sterk, een snelle levering, spoedig antwoord om mijn mail.
Belde of t op voorraad was en vroeg wanneer t werd geleverd. Er was haast bij. Als ik t binnen n half uur bestelde kon t nog die dag mee!! Top zo geschiedde.
Bij montage van de geleverde tuinbank bleek dat er iets niet in orde was. Na een telefoontje en een email werd dit keurig opgelost en hadden we spoedig een nieuwe bank. Zeer goede service en snelle levering.
Zeer goed geholpen, bij aankoop een aanhanger mogen lenen om de tuinset naar mijn woning te vervoeren. Zeer professioneel en vriendelijk personeel. Een aanrader voor eenieder, ook prijstechnisch ben je op het juiste adres. Waarom blind kopen op internetsites als je ook voor zelfs minder geld zelf kunt ervaren.