Vertrouwen: neem de kleine dingen maar vast mee afrekenen bij aflevering van de rest. Advies over onderhoud. Direct beslissen niet nodig, kom gerust nog een keer kijken om de juiste keuze te maken.
Snelle oplossing bij tafelblad met strepen. Goede communicatie. toppie ben erg tevrede goede verkopers. Echt een aanrader.
Snelle levering. Goede kwaliteit.
Netjes geleverd.
Correct nakomen afspraak
Eigenlijk niet
Twee bestellingen. Eerste met tuinsets en tuinstoelen via eigen bezorgdiensten van Van der Garde. Dat was echt prima, alles onbeschadigd en goed ingepakt. De tweede bestelling betrof twee tuinkrukjes via een niet eigen bezorgdienst, dat was heel wat minder met diverse kleine beschadigingen. Achteraf heb ik spijt dat ik die twee tuinkrukjes niet gelijk met de eerste bestelling had meebesteld.
Keurig geholpen. Levering snel en op de aangegeven tijd.
Vriendelijk en deskundig geholpen in de winkel
top, en zeer vlug geleverd ook in belgie
Deskundig advies, goede kwaliteit voor een betaalbare prijs, snelle levertijd.
Parsolhoes is ondanks meerdere meldingen nog steeds niet geleverd.
De levering ging verkeerd bij De mision transport firma Maar door de firma van Garderen werden de nieuwe tafel poten toch snel geleverd telefonisch contact was prima en snel geregeld
Heb wat per telefoon bij bestelt . Alles netjes in een keer thuis bezorgt .
Goed geholpen,hadden geduld en een snelle levering
Perfect advies en behandeling. Rustig kunnen kijken en proefzitten. Snelle levertijd en goede bezorging.
goed en vriendelijk deskundig geholpen
Vriendelijk begroet en aangesproken. Veel keuze