Fijne vriendelijke mensen. er bleek een wieltje kapot en dat is adequaat opgelost.
nog een klein gedeelte van loungeset (is na besteld) wachten we nog op
Keurige service. Duidelijke afspraken en afhandeling van de aankoop. Bij levering bleek dat we het geheel zelf moesten uitpakken en een armleuning/zijkant monteren. Dat lukte niet omdat een schroefgat niet goed was voorgeboord. Al de volgende morgen werd er een nieuwe leuning bezorgd en ter plekke door de leverancier aangeschroefd.
Zeer goede service en correcte afhandeling.
De mannen deden erg hun best om mij goed te informeren en zochten het uit voor mij. Ik werd, zoals beloofd, ook teruggebeld. Heel erg goed allemaal. Een supersnelle levertijd!
Duidelijke website. Goed prijs kwaliteit verhouding.
Er is onduidelijkheid aangezien er nog een van der Garde Tuinmeubelen(shop) is. Ik heb ondertussen begrepen dat dit komt door het scheiden van een familie bedrijf.
We werden prima geholpen bij het uitzoeken van onze loungeset. De levering op afroep kwam voor ons heel goed uit. We zijn zeer tevreden.
Super, zelfs verpakkingsmateriaal werd meegenomen. We zijn ontzettend blij met onze set, vooral de granieten tafel!
Fijne aankoop ervaring eerlijke verkoper mooie kwaliteit
Prima service en vooral fijn dat alles netjes staat uitgestald in de showroom zodat je het kunt uitproberen.
100%
We werden goed geholpen in de winkel..
Nette showroom met veel diverse sets. Kregen binnen week al telefoontje over aflevering. Ook aflevering keurig op tijd en op de gevraagde plek neergezet. Wij zijn erg blij met onze loungeset.
correcte levering, datum zoals afgesproken
snelle service na klacht over geleverde spullen