Goede prijs, goede service. Prima tijdige levering
Kwaliteit en goede aanbiedingen
Zeer goed.
goede verkoper!
Duidelijke utleg over verschillende producten en het nut van lavastenen t.o.v kiezelstenen
Zeer fijn ontvangst, mooi en groot assortiment, goede en duidelijke uitleg, kortom helemaal tevreden.
Wij zijn zeer positief over de manier waarop wij werden geholpen, zeer prettige, vriendelijke en ter zake kundige medewerker. Geen gezeur over aanbetaling, echt top, waar vind je dat nog. Vriendelijke bezorger, keurig op tijd. En natuurlijk een heel mooie en degelijke lounge set. Ga vooral zo door !!
Advies en bezorgen prima.omdat de bezorgers tijd over hadden,hebben ze de set netjes in elkaar gezet. Goede service.
Alles prima afgeleverd.
wat houd de nazorg in?
Na prettig telefonisch contact een loungeset via de medewerkster besteld, kreeg netjes per mail de bevestiging en de betaallink. Na levering bleek de set toch te groot voor ons. Uit het assortiment een andere set uitgekozen en gebeld. De set kon zonder extra kosten geruild worden, voor de bijbetaling v de nieuwe set wederom een betaallink ontvangen. Prima geregeld! Ook de bezorger, die weliswaar te laat was maar ons hierover netjes heeft gebeld, mijn complimenten! Hij heeft alles netjes omgeruild en zelfs nog geholpen om de hoes erover te plaatsen. Zeer tevreden over de set en de afhandeling van alles!
Zeer vriendelijk geholpen door Peter. Deskundig en rustig.
Tegen sluitingstijd gebeld voor gasfles. Bereidwilligheid om de zaak even open te houden. Losgelaten bedrading (door omstandigheden) jaren later gebeld. Toch onder garantie gerepareerd.
Zeer goed advies van de verkoopster, goed meedenken. Snelle aktie en oplossing nadat er een draad los was van de hokker. Super!!!
na twee misverstanden is alles keurig opgelost (Chappeau) om een 10 te geven voor alle rapport punten is misschien te overdreven, (kan altijd beter). maar voor de goede service, hartelijk dank . de product kwaliteit , is prima, de duurzaamheid zal later blijken. vandaar (nvt)
Geholpen door een prettige jongeman, die zeer duidelijk was en niet dwingend veerkrachtig naar ons toe. Prettig om zo te kunnen beslissen wat wij uiteindelijk wilden.