Goed geslaagd in de zoektocht naar tuinstoelen

De keuze is groot en je kunt de tuinmeubelen rustig uitproberen zonder direct een verkoper in je nek te hebben. De prijzen zijn heel schappelijk en de stoelen werden heel snel geleverd.

Service ten top!

Op tijd geleverd en een kwalitatief product!

• Gekocht via: Webshop

Mooie showroom en ruime keuze

Veel keuze en zeer vriendelijk personeel

• Gekocht via: Showroom Duiven

Voldoende deskundige verkopers, heel veel keus, keurige offerte en snelle en correcte levering.

Een mooie showroom/showtuin waar we toen we vrij gelaten toen we rond wilden kijken. Toen we vragen hadden was er meteen deskundige hulp aanwezig. Al onze vragen onder het genot van een lekkere kop koffie naar tevredenheid beantwoord. Advies op maat. Mooie prijzen en aanbiedingen. Levering snel en correct uitgevoerd. We gingen tevreden naar huis met een droomaankoop.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Levering is geen 3/5 dagen.

Heb besteld en 9 dagen later pas geleverd.Advertentie staat 3/5 dagen.

• Gekocht via: Webshop

Geen spijt van de aankoop

Prima tuinstoel

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Keurige en overzichtelijke webshop en een razendsnelle verzending. Aanrader!

Goede service en levering

Het werd snel geleverd en prima kwaliteit

Klantgericht

Mijn bestelling werd niet geleverd door GLS. Na een telefoontje, stuurden ze gelijk opnieuw de bestelling, die de volgende dag werd geleverd. Vind ik service.

Service perfect geregeld

gasveer van de tuin stoel was stuk. geen garantie meer ,en zonder kosten werd er vlot een nieuwe opgestuurd. Zeer tevreden over deze zaak.

vriendelijk personeel

Duidelijke communicatie

Besteld, mail ontvangen, later bericht van bezorger (die 10 minuten voor aankomst nog even een sms stuurt dat dit er aan komt) Kortom duidelijke communicatie

• Gekocht via: Webshop

Zeer vriendelijk en goed geholpen, top aankoop

We zijn onlangs gericht gaan kijken naar een tuintafel en stoelen. De tafel hadden we snel beslist, maar bij de stoelen twijfelden we bij nader inzien. Gelukkig werden we door een vriendelijke medewerker geholpen die niet opdringerig was, maar wel alle opties naast elkaar zetten en ons goed aanvoelde. Blij met de aankoop, laat de zomer maar komen.

Matig

Na eerste paar regendruppels waren de kussens al nat

• Gekocht via: Webshop

Lekker persoonlijk, geen gedram!

Fijne ervaring, geen opdringerige verkoop. Heb ruim de tijd kunnen nemen om te kiezen en ben daarin heel fijn/persoonlijk geholpen.

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Gewoon goed ... zoals altijd !!!

Ben al langer klant , en altijd tevreden .

Afspraak is afspraak

Snelle correcte levering

Goede service!

Je werd goed op de hoogte gehouden wat betreft hoe laat ze de tuintafel kwamen brengen. Zelfs 10 minuten vantevoren nog een berichtje dat ze eraan kwamen. Netjes afgeleverd, tevreden met mijn aankoop.

Perfecte levering

We hebben vorige jaar de loungeset in de uitverkoop besteld met als voorwaarde levering dit jaar maart. Dat was geen probleem. Zelfs met de BTW dagen werd na een berichtje de factuur aangepast. Vorige week werd de loungeset zoals afgesproken geleverd. We zijn er zijn er super blij mee.

Goed advies

Tijd en en aandacht van medewerker om tot een juiste keuze te komen. Ruime keuze. Op afgesproken tijd geleverd en verpakkingsmateriaal meegenomen.

• Gekocht via: Showroom Duiven

ontzettend snel

Vandaag besteld, andere dag geleverd

• Gekocht via: Webshop

Bestellen ging makkelijk en snel. Levering keurig op tijd. Geen op -of aanmerkingen.

• Gekocht via: Webshop

Goede service en snelle levering

Heldere website en duidelijke communicatie over een tijdige levering.

• Gekocht via: Webshop

Van der Garde is top kwaliteit en service!

Dit is onze tweede aankoop tuinmeubelen bij Van der Garde. De eerste set tafel en 6 stoelen hebben we 15 jaar plezier van gehad en hebben nu zelfs een 2de eigenaar. Wij hadden zin in iets nieuws. Van een lange tafel naar een ronde met 6 mooie stoelen. Dus naar de winkel in Opheusden. Mooie showroom waar je goed wordt geholpen door vriendelijk personeel. Onze keus is gevallen op taste Louvre met mooie olijfgroene Jura dining stoelen. Goede service en hij staat weer prachtig. Weer zeker dat we hier weer jaren plezier van zullen hebben.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Prettig en goed ingerichte zaak.

Het was prettig om de winkel goed te bekijken. Personeelsleden hebben ons prima en vakkundig geholpen. De levering is na 3 dagen bezorgd naar alle tevredenheid en onbeschadigd.

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden