Ik was verrast door het grote assortiment En ik werd op een gezellige manier geholpen en de service is erg goed (niet voor uitbetalen en gratis thuis bezorgd) ik zal van der Garde zeker aan bevelen compliment voor filiaal Opheusden
keurig verzonden en op tijd afgeleverd
goede service
Op site stond 14 dagen levertijd maar het product bleek toch leveraar. Hier was ik door verrast.
fijne verkoper, goede service!
Prettig mailcontact gehad met de eigenaar en kunnen onderhandelen over de prijs;-) gewoon leuk!
Ja, mijn ervaring is positief en product voldoet aan wens.
Goed advies Kennis van zaken Snelle levering Prettig bedrijf
De winkel zit in het dorp zelf, je loopt er even naar binnen. Je wordt goed geholpen, adviezen zijn duidelijk. goede servies
ruime keus, juiste kennis aanwezig, snelle levering
Advies bij verkoop, veel keuze.
Heel fijn geholpen in de winkel op moment van oriëntatie en uiteindelijke aanschaf
Levering was een rommeltje. kartonnen dozen aan alle kant ingedeukt. Tafelblad viel zelfs uit de kartonnen doos op de straat.
snelle service van bestelde product en goed afspraak over levering
Na aflevering bleek er een defect/schade aan het tafelblad aanwezig te zijn. Dat een produkt zo in een doos gestopt wordt vind ik niet kunnen. Controle vooraf kan beter. Ondanks dat dit kan gebeuren is dit na melding gelijk opgepakt en is er een afspraak gemaakt om het betreffende blad om te ruilen.
prima product