super service
Prima reactie op het feit dat de tafel beschadigd was geleverd
Goed en snel geleverd. Kwaliteit voor een goede prijs
Is prima zaak
Goed advies, duidelijk en behulpzaam
Zeer vriendelijk en deskundige personeel Aflevering ook prima
snelle levering en ook erg prettig geholpen in de showroom
Uitstekende service, snelle reactie op vragen
Goed product, goede prijs.
Prima service......snelle levering!
Goede kwaliteit, goede service. We kijken er naar uit om volgend voorjaar onze nieuwe dinerloungeset te gaan gebruiken.
Alles prima geregeld Omdat de bestelling op het adres in Naaldwijk geleverd moest worden.Dat heb ik via de chat met Lonneke geregeld.kortom een dikke 10 voor Van der Garde .vr. Groet H.Stevens
Duidelijke webshop,snelle levering
uitgebreid assortiment, snelle levering
overzichtelijke en mooi ingerichte showroom verder duidelijke informatie van de verkoper
Goed geholpen. Alleen de meubels niet uitgepakt. Dus ook niet de verpakking mee genomen Gr Willemien
Wij zijn heel tevreden over Van Der Garde tuinmeubelen.
acurate hulp en advies bij koop