Keurig geholpen, super goede info betreft levering top!
Mooie showroom. Goed advies
Snel geleverd en goede service!
Tuinstoel besteld. Werd in half kapotte doos geleverd en de stoel zelf bleek ook kapot. Dit werd echter heel netjes en snel opgelost. Ik hoefde niet zelf moeilijk te doen om de stoel te retourneren: hij werd opgehaald en tegelijk kreeg ik een nieuwe.
Goede prijs en mooie producten
Heel prettig
Enorme klantvriendelijkheid via de telefoniste, goede service en prima prijs/kwaliteit verhouding
Informele houding t.o.v. klanten, en duidelijk te maken afspraken. Veel keuze en mogelijkheden.
Prettige advisering, goede nazorg
Uitgebreide showroom, deskundig, behulpzaam personeel.
Hallo, We hadden een tuinset gekocht enkele jaren geleden. Het materiaal was niet in orde. Het brak door de zon waarschijnlijk. Is niet moeilijk over gedaan toen we een nieuwe set uitzochten. Werd verrekend.Top
Goeie en snelle service
Wel zou ik het prettig vinden dat onze overeenkomst en de na te leveren glasset, snel wordt nageleverd. Als dat gebeurt, zal ik zeker een aanbeveling doen!
Geachte mevrouw van Aken, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Ik heb de status van de nalevering nagekeken en zie dat deze morgen bij u aangeboden zal worden via pakketdienst. Hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en veel plezier gewenst van de tafel. Vriendelijke groet, Gerard
Prima advies en service
Snelle bezorging
strekmetaal zou de fabrikant beter kunnen bewerken tegen roest
Zeer goede service en erg klantvriendelijk