Oprecht advies. Betaling achteraf. Goede prijs-prestatie verhouding.
Goed advies.
Goed en deskundig advies, goede prijs, deal afgesloten met een handdruk.
goed product voor een acceptabele prijs
Inhoudelijk goede en snelle beantwoording van vragen. Flexibele oplossing ten aanzien van levering! Mooi product; zit goed. Hopen er lang plezier van te hebben.
Terug bellen als dit wordt toegezegd, voorkomt misverstanden en irritatie. Dit is onze 3de set zijn zeer tevreden over uw bedrijf
Wij hebben in november de tuinset besteld. In overleg werd deze pas eind februari geleverd, zodat wij niet buiten het seizoen een gloed nieuwe tuinset buiten hadden staan. Erg fijn!!
Mooie tuinstoelen, snelle aflevering. 1 dopje ontbrak, werd binnen 2 dagen opgestuurd.
goede voorlichting en aandacht.
We kregen een metalen adapter voor de parasol opgestuurd. Helaas werd dit gewoon door de brievenbus naar binnen gegooid. Gelukkig lig er een dikke mat achter de deur anders waren er vloertegels gesneuveld. Misschien andere afspraken maken met sandd.
de stoel was gedeeltelijk gemonteerd maar verder nog ingewikkeld in elkaar te zetten vanwege een onduidelijke handleiding
Goede uitleg Mooi prijsje
Lounge/dinerset gekocht, super tevreden over het telefonische contact en hoe we geholpen zijn.
Wij zijn prima geholpen en het is geleverd volgens afspraak
tot nog toe erg positief