Ik heb een showmodel gekocht. Ik krijg het bezorgd met luis en bladeren. Een bezorger, ik ben door mijn rug gegaan met helpen. De banken zijn fors doorgezakt. Er moeten nog steeds kussens verwisseld worden omdat die van een andere kleur zijn.
Keurig geleverd...een beschadiging aan een onderdeel en direct werd dat onderdeel nagestuurd
Hele fijne ervaring. Klachten geweldig opgelost. Vriendelijk personeel. Groetjes Marian Polman
nvt
Prima tuinbank. Levering op de gewenste afleverdatum.
Snelle levering
Voet van parasol (90kg) is op verkeerd adres afgeleverd. Ondanks meerdere malen contact gezocht alleen reactie dat hij is afgeleverd. Door zelf de wijk te doorzoeken de steen gevonden en zelf moeten verslepen...(90kg!!) zeer slechte service.
Zie boven
Van der garde denkt met de klant mee
Zeer netjes geholpen in het filiaal.
dank voor juiste de informatie in de winkel in duiven en niets veranderen zo doorgaan a.u.b.
Zeer positief en ik wacht met smart op de volgende levering.
Heel tevreden
Prettig geholpen, zowel op locatie als telefonisch. Opslag en aflevering in goed overleg. Bij aflevering is defecte gasveer ontdekt. Snelle toezending van nieuwe gasveer. Helaas verkeerde maat. Vanwege niet leverbare gasveer nu andere stoel in vooruitzicht gesteld. Is nog niet gerealiseerd maar heb vertrouwen in dat dit goed komt.
Vriendelijk personeel dat niet opdringerig overkomt. Later nog een hoes bijgekocht via de telefoon voor combi-aanbiedingskorting. Prima geregeld!
Goede en snelle levering. Keurig netjes allemaal.
Na schademelding redelijk snel omwisseling van stoelen
Prima ervaring met jullie!
Supersnelle levering Product helemaal naar verwachting Prijs/ kwaliteit goed
Als de meubels rpnd 21 30 worden gebracht is het jammer dat de personem die het komen afleveren Alleen maar lopen te mopperen
Op zaterdag in de showroom wezen kijken,( heel begrijpelijk door t mooie weer, dat het druk kon zijn met levering... ) en tot onze verbazing werd de lounge set al op donderdag netjes geleverd !! top hoor