Correcte info in winkel Correcte levering Correcte garantie en nazorg
Goede kennis verkoper. Fijne dinning lougne set gekocht.
Ik heb een goede korting gekregen bij mijn eerste aankoop en toen ik later een extra center stuk bestelde kreeg ik dezelfde korting nog eens.
snelle levering, ruim assortiment
De set was iets beschadigd en daarover gebeld en kregen een x bedrag terug en een lakstift. Toppie!
Overzichtelijk
Bij levering netjes neerzetten . Collega's onderling ruzie
Deskundig advies, goede kwaliteit en billijke prijs
Uitstekend geholpen bij het bestellen van een onderdeeltje voor een Hartman tuinstoel.
Super service geen klachten klachten geheel vergoed
zeer positief , de levering had ik na de aankoop gewijzigd om op een ander adres te leveren . Was geen probleem Top !
Ja alles werd keurig netjes afgeleverd
even tijd om zelf te kijken, maar toch wel deskundige hulp op afroep beschikbaar.
Snelle levering
levertijd aanhouden
Goede adviezen van de verkoopster. Verkoopster is niet opdringerig.