Super snel geleverd en het past perfect! Ben er erg blij mee!
zeer snelle levering. Er zat 1 kussen bij met een andere kleur. binnen drie dagen had ik de juiste in huis.!
Alles volgens afspraken geleverd
Levering veel sneller dan verwacht. Top
er is gehandeld om het issue van een foutieve beugel te verhelpen.
Zeer snelle levering die ook nog op de afgesproken tijd werd geleverd
Controle alle materialen bij afleveren. Er klopte nietsvan
Aardige medewerkers aan de telefoon
Mijn loungeset was na 2 jaar en 3 maanden stuk. 3 maanden buiten de garantie. Ik heb binnen 2 weken een hele nieuwe loungeset ontvangen. Top!!!!
Parasolvoet graniet op wielen is een degelijk en mooi product. Duidelijke handleiding. Vanwege het gewicht is een paar handjes extra wel handig bij het in elkaar zetten.
probleem levering verkeerd kussen prima opgelost
Grote showroom. Goede informatie van de verkoopster. Levering zou ongeveer 2 weken duren, maar was al binnen een week. Zeer tevreden!
Ga zo door
Netjes op tijd en gevraagde plek geleverd.
Mooie spullen en niet te duur. Goede kwaliteit.
Prima loungeset. We genieten er volop van