Okay
Niet opdringerig in showroom. Wel snel beschikbaar als wij een vraag hadden. Snelle levering.
Luisteren naar de klant en problemen direct aanpakken. proactief reageren op klachten
Goede duidelijke uitleg in de showroom. Rustig laten rondkijken en niet tig x vragen of ze iets voor je kunnen doen. Snelle levering! Chauffeur was alleen bij levering, misschien handiger met 2 ivm tillen en plaatsen. Nu zijn wij nog goed en mobiel, dus geen probleem om zelf mee te helpen, maar dat is niet op elke afleveradres het geval😉
vlotte levering, ook naar terras van ons appartement.
Er wordt snel gereageerd op een online gestelde vraag. De loungeset is super vlug bezorgd. Mooie loungeset
Goed advies
Als je het pakket zomaar op de inrit neerlegt tussen auto en garagedeur, is het beter om dat even in een mail te schrijven.
Zeer mooie toonzaal waar je de producten die je koopt eerst kan testen dus zeker een meerwaarde. De verkopers nemen de tijd voor je om alles duidelijk uit te leggen en vragen te beantwoorden.
fijne verkoper.
Ja
Beloofde snelle levering nagekomen. Tevens als service onze tuintafel klein puntje van blad af bij komen werken netjes. Vriendelijk personeel Prijsvriendelijk, oplossing gezocht voor tafel niet geleverd kwamen ons tegemoet in prijs omdat we zelf kwamen halen.
Goede parasol en parasolhoes. Goed verpakt afgeleverd.
via telf. is de verkoper prima deskundig
Goed inlevingsvermogen van de verkoper zorgde ervoor dat we precies kregen wat we zochten.
Heel positief en plezierig personeel
Prettige advies, heldere afspraken. Conform afspraken geleverd. Vrindeljijke en prettige aflevering
Net bedrijf, vriendelijk en deskundig geholpen. Mooie uitgebreide showroom. Alles in een ongedwongen sfeer. Er werd mij nog een kop koffie aangeboden, klasse.