Kantgerichte verkoper, goed en eerlijk advies
Goed en netjes geholpen Zou er weer naar toe gaan
De levering was niet datgene wat ik besteld had. Na 1 telefoontje naar volle tevredenheid opgelost met een verrassende extra voor het ongemak. Mijn bestelling werd alsnog na een paar dagen geleverd en ik ben er heel blij mee!
Contact telefonisch als ook via de chat als correct en prettig ervaren.
Sinds kort in bezit!! Eindelijk na zeer lange wachttijd...... Echt Prachtige stoelen!!
Gebruiksaanwijzing was duidelijk en het product voldoet aan de verwachting
Bereikbaarheid is goed
Goede en degelijke parasol. Hij werkt heel fijn. Parasolvoet is erg stevig en hoes voor parasol (met stok) is heel handig. Service is goed; er miste een onderdeel van de parasolvoet en dit is keurig opgelost.
Super service!
Prettig kontakt met verkoper in de winkel, prettige aflevering !
Het ging in dit geval om een reparatie aan een fauteuil. Er was een vlechtdraad losgeraakt en deze werd supersnel vervangen. De monteur was vakkundig en bovenal vrolijk en klantvriendelijk.
Zijn deskundig goede uitleg top bedrijf.
Zeer snelle levering, prachtige kwaliteitstafel, precies zoals afgebeeld. Zeer blij mee!
Zie hier boven score zegt toch genoeg!
Zeer goed geïnformeerd Tevens parasol en barbecue gekocht
bij het uitpakken van de granietenvoet voor de zweefparasol werd een beschadiging geconstateerd, na telefonisch contact met de verkoper werd direct een andere voet geleverd,goede service. de levering van de bestelde lounge dining hoekbank liep geheel volgens afspraak,goede kwaliteit voor een goede prijs.
Goede hulp in de showroom in vestiging Apeldoorn. Daarna contact gehad met breng service die erg attend waren omdat wij graag de set eerder wilde hebben. Breng service ook perfect.
- Hulp in de winkel. - Aanbod in de winkel.