Prima, zoals verwacht. Netjes gebeld dat de chauffeur iets te laat zou zijn.
Erg prettig geholpen met goede adviezen
de levering werd 3x verzet. maar het is nog steeds mooi weer. We genieten ervan
wachten af van de afhandeling van klacht van een stoel
Zeer deskundig, klantvriendelijk en ruime keus
Zeer goed geholpen nadat ik de verkeerde parasol had besteld en geleverd werd er na telefonisch contact met Gerard uiterst vriendelijk naar een oplossing gekeken.Mijn hartelijke dank hiervoor. Ben zeer tevreden met de nieuwe parasol.
Super tevreden
De set werd keurig op tijd geleverd conform de telefonische afspraak.2 keurige nette en beleefde jonge mannen zetten het in elkaar. Jullie mogen blij zijn met dit personeel. Ook het winkelpersoneel verdient een pluim voor de goede adviezen.
Ben echter erg blij om na aanvankelijke twijfels toch een stap naar binnen gezet te hebben en kennis gemaakt te hebben met medewerkers waarbij de klant koning is en welke goed op terloopse opmerkingen inspelen.
Zeer klantvriendelijk en mooie producten en pas betalen bij aflevering.
Zeer goede service,aan iedereen aan te bevelen
heel vriendelijk,en super goede service
Goede en duidelijke behandeling
Onderdeel was beschadigd en is zeer vlot en correct nieuw onderdeel geleverd.
Zeer vriendelijk personeel. Denken mee en willen alles netjes afhandelen. Zeer snelle levering. Hebben veel moeite voor ons gedaan om alles te kunnen leveren. Super tevreden!
Zeer goed verzorgd en prima levering
Fijn om rustig in de showroom rond te kunnen kijken zonder opdringerige verkopers. Toen we tuinset hadden uitgezocht goed advies gehad en snelle levering.
Keurig bestelde artikelen geleverd met de beschreven kwaliteit.
afspraken na komen kan veeeeel beter