snelheid leveren en bezorging was perfect!
Gute Beratung und schnelle Lieferung
Vriendelijke deskundige en hulpvaardige bediening.
Mooie parasol en goede service
Fijn geholpen,goed geadviseerd Mooie zaak met kwaliteits tuinsets
Netjes telefonisch geholpen waardoor we via internet hebben besteld. Helaas bij levering een dag later product beschadigd.
snelle levering, goed advies , ruime keuze
Vriendelijk ontvangst in de showroom, konden rustig rondlopen en konden onze vragen stellen. Verkoper was vriendelijk, ook voor onze kinderen die wat te drinken kregen. Werden netjes op de hoogte gesteld dat er een levertijd zat op de set die wij wilden hebben. Nadat wij onze keuze hadden gemaakt, werd alles snel afgehandeld, hoefde we niet aan te betalen. En binnen de afgesproken tijd werden wij gebeld dat de set binnen was gekomen, en met een paar dagen werd deze op de afgesproken dag en tijdstip bezorgd. De set was makkelijk in elkaar te zetten en we hebben er al heel veel plezier van. Verder een ruime keuze in de showroom en in elke prijsklasse kan je hier wel een tuinset uitkiezen
Vriendelijk en goede advisering. Niet naar de mond praten maar objectief, no nonsens
Chauffeur was absoluut niet vriendelijk
Behulpzaam en klantvriendelijk. Kennis producten.
vlotte levering
ja zeker
Keurige bhandeling via de telefoon en bij aflevering van de goederen.
Wij werden erg vriendelijk en vakkundig te woord gestaan en geadviseerd. Het was warm en we kregen een verfrissende consumptie aangeboden. Super!!!! De aflevering was keurig op tijd. Een kwartier voor de levering werd ik gebeld met de mededeling dat ze eraan kwamen. Dit allemaal volgens afspraak. Alweer: super!!!
Goed en netjes geholpen
Net product voor nette prijs en snelle levering.
De parasol en voet is geinstalleerd.Voor betaald . De voet was in de showroom niet aanwezig,maar zou ongeveer hetzelfde zijn al die er stond.Zwart graniet glimmend. Was zwart niet glimmend is nu heel donker roodbruin geworden.Kunt zien dat hij geverfd was. Over gebeld,foto maken.Dit is een minpunt van jullie altijd je afmaken met een foto.Jammer is de voet te zwaar,anders was ik mee naar duiven gekomen.Dit al eerder meegemaakt met de tuinstoel en hocker,Toen heb ik het zaakje in de auto gezet en persoonlijk onder jullie aandacht gebracht.
Snel besteld. Telefonisch contact door winkel om een afspraak voor levering in te plannen.
Prima, ziet er goed en netjes uit.