Product was toch niet op voorraad, maar mocht een alternatief uitzoeken (duurder)
Snelle levering op de juiste tijd.
Ruime showroom met deskundig personeel.
Ondanks 'n het niet meeleveren van 'n montageplaat toch na 'n week alles compleet.
uiterst correct, erg nauwkeurig, zeer fijne advisering
Prachtige parasol ,maar de stok is wat te klein voor zo'n parasoldoek, bij een beertje wind kraakt hij geweldig en gaat heel erg heen en weer.
Klant vriendelijk en kennis van zaken. Klant krijgt rust om beslissing te nemen.
Goed en behulp saam personeel
Prima. Kwaliteit product kan ik nog niet beoordelen, pas 2 weken in mijn bezit
Aflevering op gelijkvloers. Hebben alles zelf naar boven gedragen!! Effectieve levertijd klopt niet met wat op de site staat
We hebben een mooie lounge/dining set daar gekocht en we zijn netjes geholpen. Evenals het thuisbezorgen ging goed en netjes optijd zoals twee dagen van te voren telefonisch was aangegeven. Ook in de showroom was genoeg te zien in diverse prijsklasses. Een aanrader dus.
Hallo, helaas heb wij een beschadigde poot en ik zou graag weten hoe jullie hiermee omgaan. Ik heb er foto's van tijdens de dag van levering.
Goedemiddag Tristan, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat de voet is beschadigd. Graag ontvangen we deze foto's zodat we het probleem op kunnen lossen. Ons mailadres is [email protected]. Met vriendelijke groet, Gerhard Heierman Van der Garde Tuinmeubelen
Goede picknicktafel voor een mooie prijs, eenvoudig in elkaar te zetten.
Ruim aanbod
Zeer snelle levering