Goeie service, ook (iets) na garantieperiode.
Kwaliteit en nazorg/garantie kan ik nog geen antwoord op geven, het staat er net. :-) Maar zoals het eruitziet is de kwaliteit prima en we zijn zeer netjes geholpen.
Als je in belt word je goed geholpen goed advies en duidelijk wanneer het word bezorgd En de tijd van bezorging is goed
ik had een loungebank gekocht, na het uitpakken bleek er aardig wat schade aan te zitten. Contact opgenomen, en heel goed opgelost. binnen korte tijd nieuwe set gekregen.
Prima materiaal!
Jammer dat de hoes niet goed past
Ben al ruim 30 jaar klant begonnen met oa servies top zaak lekker handelen ga zo door gr bert
Ik zou als er iets niet compleet is en de klant daarvoor belt niet zeggen dat het niet kan dat iets niet compleet is. Klant belt niet voor niets
Erg snelle levering. Volgende dag al in huis. Bezorgen alles netjes op het balkon neergezet.
ruime showroom, veel meer keus dan de gemiddelde doehetzelf markt..
De bezorger kwam later dan gemeld in de e-mail. Ik werd telefonisch op de hoogte gesteld door het bedrijf én de bezorger zelf. Mijn bestelling werd uiteindelijk gebracht op het nieuw aangegeven tijdstip.
Erg goed geholpen en denken mee..hele fijne winkel om te komen. Koffie staat klaar en Goede service en uiterst vriendelijke bezorgers..
Goed contakt onderhouden met de verzender ging een beetje mis maar na wat emauls en telefoontjes goeg gekomen
Snelle levering van aanwezige spullen
Zeer klantvriendelijk en servicegericht. Ook bij nabestellen accessoire uitstekende service en advies.
Verkeerde parasolvoet besteld. Verkoper belde op om dit aan te geven en advies welke wel geschikt was. Na klacht is deze goed opgelost. er is tijdelijk een andere kleur parasoldoek geleverd. Nog wel even afwachten of de juiste kleur daadwerkelijk geleverd wordt zoals afgesproken.