Fijn dat we de verkeerde stoelen door jullie geleverd toch mochten houden tot ze werden omgeruild
super leuk winkle en staff
De tuinset werd in de afgesproken week ook netjes afgeleverd
Fijne zaak en goed geholpen. 15 jaar geleden tuin lampen in opheusden gekocht
Fijn advies in de winkel. Ruime keus.
Vriendelijk te woord gestaan telefonisch. Prettig dat er van tevoren telefonisch contact was omtrent de aflevering.
Snel en kundig
We hebben ontzaglijk veel plezier van de tuinbank met kussens. Hij zit erg comfortabel en js echt een blikvanger in de achtertuin.
Geweldig gegaan. Binnen 24 uur geleverd. TOP. Keep up the Good work.
Goede parasol
Deskundig personeel goede service
Leuke verkoper valt ook zaken mee te doen.
taal
Hele fijne klantbenadering en advies
Een snelle en adequate reactie na een schade bij aflevering.
Bij het kopen van een parasol tijdens de hittegolf alle service gekregen van uw medewerker, die de moeite nam om in het magazijn te checken of er nog een voorradig was en regelde een zeer snelle bezorging op het adres wat wij vroegen in het wetsen van het land.