Garantie service uitstekend en snel geregeld
Vriendelijk en correct geholpen
Deskundig.creatieve oplossing bezorgers , 100%, stoelen pasten niet door balkondeur.Via slaapkamerraam/Richel doorgegeven naar Balkon, Geweldig !
Prima gesprek in het filiaal. Goede info.
Snelle reactie Snelle beantwoording van mijn mail
Mooie winkel met veel aanbod. Wilde louncheset die regenbestendig is en daar gevonden.
Snelle levering, goed uitziend en degelijk product voor een nette prijs (8x tuinstoel), chauffeur heeft het netjes in de achtertuin gezet.
Correcte bezorging
De verkoper die ons hielp was uiterst vriendelijk. Was ook bereidt met ons mee te denken en ook prijstechnisch iets voor ons te betekenen. Maar vooral erg vriendelijk
Bij de aflevering alles opgeruimd en meegenomen. Waren op tijd. De verkoper was uitermate goed met advies en prijsvoorstel
Snelle levering. Wijzigen leverdatum was geen probleem en snel geregeld.
Mooie kwaliteit producten
Onze bewoners zijn erg blij met de nieuwe tuinstoelen!!
Goede producten goede bezorging
Ik had een kwaliteitsprobleem met één van mijn hoezen. Dit is meteen, zonder discussie , professioneel opgelost. Dit bedrijf is een echte aanrader!
vakkundig geholpen en de verkoper nam, ondanks de drukte, tijd voor ons. De verkoper was bij het invoeren van de bestelbon een artikel vergeten. Wij hadden er ook niet aan gedacht, dus bij het afleveren ontbrak dit onderdeel. Savonds een mail gestuurd en de volgende dag kregen wij het artikel alsnog opgestuurd thuis. Netjes!
Snelle levering
Adviesgesprek en deskundigheid.
Zeker positief. Al eerder loungeset gekocht en ook daar erg goede servics bij gehad zowel bij aankoop als toen er wat mee was. Nu ook weer prettig geholpen in de winkel. Goede uitleg over product en duidelijk over de wat langere levertijd. Parasol kwam uiteindelijk nog wat eerder.
Er was een klein foutje in de levering maar was met spoed opgelost!
Telefonisch zeer vriendelijk en goed geholpen, de volgende dag werd de loungeset al geleverd. Dit keurig op tijd en tot in de tuin. Top service!