In het kort. Zeer netjes geholpen En keurig afgeleverd
Goede service in garantietijd
Goed en snel behandeld.
We hebben een stukje garantie gehad en is netjes afgehandeld in prijs en kwaliteit/
Het lijkt mij een verbetering als de tuinmeubelen worden uitgepakt en in elkaar worden gezet.
Prima advisering, goed geluisterd naar onze wensen
goed advies en snelle levering
Goede service en goede koffie
Goede kwaliteit, bezorgservice hielp mee de loungeset in de tuin te krijgen (terwijl de set door de tuin van de buren en over de schutting moest).
Uitstekend en snel
Snelle levering. Ruim aanbod.
Verkoop en advies.
tafel bleek na bezorging beschadigd te zijn. Hiervoor een financieel vergoeding aangeboden en mee akkoord gegaan.
Ik had een scheur in mijn beschermhoes, nadat ik had uitgelegd hoe het is gekomen, kreeg ik binnen een week een nieuwe opgestuurd. Super goede service!
netjes afgeleverd gewacht alles uitgepakt en geplaatst.