Goed geholpen, fijn advies, goede prijs.
ja, persoonlijke behandeling
Nette klantvriendelijk overleg Product netjes en correct verpakt Makkelijk instructies toegevoegd
Duidelijke en heldere website. Snelle en accurate levering. Nette orderverwerking en facturering. Kortom: Top!
Wij zijn erg vriendelijk geholpen dat was helemaal goed. Maar daarna levering zie hieronder.
Helaas was er wat mis met de tafel. In plaats van dat er een nieuwe tafel kwam die heel was, werd de kapotte tafel gemaakt terwijl ik voor een nieuwe goede heb betaald.
Geen opdringerige verkoop, deskundige en prettige behandeling, leverwensen netjes nagekomen en keurig in tijdvenster. Als zeer prettig de aankoop op basis van wederzijds vertrouwen, zonder aanbetaling en handtekening. Daar aankoop nog ingepakt staat voor de wintermaanden geen oordeel over produktervaring en nazorg/garantie gegeven.l
De showroom in Apeldoorn is gemakkelijk bereikbaar en parkeren kan op eigen terrein. De sfeer is open en gemoedelijk. Lekker zitten, proberen en kijken. De adviseur laat weten er te zijn wanneer er vragen zijn en was niet opdringerig. Kennis niveau is goed en de gesprekken verliepen hartelijk. Na levering bleek dat er een kleine schade was aan de tafel. Om dit op te lossen heeft de adviseur zijn uiterste best gedaan en was de communicatie steeds prima en vlot.
Goed geholpen door verkoper
prima zaak vriendelijke verkoopster en snelle levering
PRIMA
Zo doorgaan Doe wat je zegt Zeg wat het wordt
Goede prettige mensen in Duiven
Ja. Pretige omgang verkoper. Alle tijd voor advies en uitleg.
Superservice! Zoals het hoort!
Prima services
snrlle en goede service
Klantencontact en kevering zeer prettig. Neschadige tuintafel werd zonder problemen snel omgeruild en een losse armleuning (na 1 1/2 jaar opgetreden) kistenloos en snel gerepareerd.
Goede uitleg over het product. Levering precies zoals afgesproken.
Keurige behandeling, goede prijs! Bij een defect onderdeel zonder problemen binnen twee dagen nieuw geleverd!! Zeer aan te bevelen.
Ondanks vergeten garantietermijn mochten we onze oude set, ivm scheuren in tafel en bank, omruilen voor een nieuwe set!