Kwaliteit product Schadeloos vervoerd door goede verpakking
Keurig aan afspraak gehouden.
ja
Kundig advies en vriendelijke verkoper.
Geen leveringskosten en snel geleverd.
Juist doordat de meubelen buiten staan konden we een indruk krijgen van hoe goed deze echt tegen de weersinvloeden bestand zijn en hoe snel de kussens drogen. Verder werd er deskundig advies gegeven en alles bij de koop goed doorgenomen.
Ik word steeds goed geholpen. Goed advies. Goede prijs-kwaliteitverhouding
Betere service bij aflevering. Het tuinstoel werd ingepakt afgeleverd en weg is men. Ik vind dat men alles moet uitpakken controleren en dat het afval wordt meegenomen. Als er iets niet klopt op beschadigd os dan kan men dat gelijk zien. Dus:dan geen welles nietes spelletjes. Vr.gr. Jan de Ridder
Mooi product en goede kwaliteit.
Zeer goed advies Levertijd nog sneller dan verwacht Zeer klantgericht
Super winkel bezorgen super tijd afgesproken en op tijd gekomen klasse leuke mensen gr hulleman
Alles volgens afspraak op tijd geleverd, nette afhandeling ook via telefoon.
Ik zie vanmorgen dat het materiaal van de tafel onder het glas helemaal is gaan golven. Het ziet er erg lelijk uit en ik vraag mij af of dat door de warmte onder de glasplaat komt...maar daar zou het toch tegen moeten kunnen lijkt mij.....
Vriendelijke verkoper. Goede informatie.
Zie boven
Zeer goede service, goede prijs, zeer tevreden.
We zijn op een prettige manier geholpen. Er was keus genoeg en ook de service was prima
Ik heb 2 keer tuinmeubelen online besteld daar ik niet in de buurt woon van 1 van de tuinmebelzaken van,van der Garde ik heb ik contact gehad via de mail en telefonisch ik ben zeer tevreden over de geleverde producten.
Foute levering uiteindelijk goed opgelost
Mooie tuinmeubelen en goede kwaliteit. Goed geholpen.
Een leuk bankje, tête à tête, voor een leuke prijs voor in de voortuin. Zondag besteld, woensdag geleverd (half uur vtv door de chauffeur gebeld), ik zeg top!