Zeker positief. Zeer vriendelijke verkoper. Dacht prima met me mee.
Deellevering werd uiteindelijk toch bezorgd zonder betaling.
Nee de tuinset was zeer moeilijk in mekaar te zetten in verband met dat de gaten waar de schroeven door heen moesten niet op de goede plek zaten , en kon deze set ook niet retour sturen om dat ik de verpakking al had weg gegooid eerlijk gezegd best wel een miskoop
Zeer deskundig personeel, die ook nog eens met goede ideeën komt. Mooie duurzame producten. Showroom is mooi en overzichtelijk. Een mooi bedrijf.
Snelle levering door vriendelijke bezorgers. Goede kwaliteit meubels. Zeer tevreden.
Ja alles prima geregeld
Ja zeer positief
Vriendelijk, meedenken, niet opdringerig
Vriendelijk en deskundig personeel en zeer behulpzaam.
goed telefonisch behandeld .
Prima bedrijf, en goede medewekers
Top goede kwaliteit en snelle levering
Goed geholpen en kon de 2 stoelen direct meenemen.
Tot nu toe diverse producten gekocht en alles bevalt prima!
Heel friendelijk personeel. Goede service. Prima qualiteit en prijs
Goed e mail contact. Correct, vriendelijk, volgens afspraak.
Deskundig en zeer vriendelijke verkoper