Klantvriendelijk, goede service. Telefonisch goed bereikbaar
Snelle reactie, heel bereikbaar. Goede service.
Prima service!
Goed geholpen
Ik wist wat ik wilde . Ben naar de balie gegaan . En gevraagd waar deze meubelen stonden .Jammer dat de verkoper niet mee liep en uitleg over het product gaf .Verder prima. Ook fijn dat er geen aanbetaling hoefde te doen . Slechte ervaring mee. Bij een andere zaak
Ook heb de set bij u gekocht voor 900 euro en 2 weken later staat de zelfde set voor 600 euro te koop. Dit is zeker nier eerlijk. Ook de kussentjes zijn van zeer slechte kwaliteit.
Geachte mevrouw Sheikmus, We hebben samen even telefonisch contact gehad. Hierdoor begrijp ik dat uw beoordeling niet terecht was. U heeft namelijk zelfs extra korting op een extra bijgeleverd stoel van ons gehad. De set is u verkocht voor de helft van de echte waarde en is nooit goedkoper gecommuniceerd, dit is ook niet mogelijk. We hebben besproken dat u een nieuwe beoording toegestuurd krijgt van ons. Dank voor het prettige gesprek en we wensen u veel plezier van uw mooie loungeset.
prettige behandeling in showroom en goede afspraken die men nakomt.
Werden netjes te woord gestaan, verkoper nam de tijd om verschillende loungesets te laten zien en wat de mogelijkheden waren. Ook bij een telefonische vraag netjes te woord gestaan.
nog niet verder hebben alles nog niet ontvangen wat wel belooft was
Zeer vriendelijk verkooper, heel geduldig en nam de tijd. Met de levering was ik niet thuis dus hadden ze het onder de overkapping gezet en de rekening in de brievenbus gedaan. Dat is echt een topservice en fijn dat ze me vertrouwde. Hele goed ervaring!! Heb ook een parasol, eettafel en stoelen gekocht. Echt topservice!!!!
Tuinstoelen zijn binnen een jaar kapot gegaan. Naar de winkel geweest die stuurde mij door naar een email adres. Foto's van de stoelen toegestuurd, en zonder gezeur gewoon nieuwe tuinstoelen gekregen. Echt geweldig.
alles goed gegaan
vriendelijk personeel en behulpzaam
Goede service en klantvriendelijk
Toen er iets mis ging.via telefonisch contact kreeg ik een mail met daarin het antwoord
Een hoge kwaliteit beschermhoes gekocht voor een loungestoel uit de woonkamer die tijdelijk naar de garage moet verhuizen. Goed en duidelijk aangegeven op de website, met de exacte maten. Hierdoor kun je die hoes kiezen die echt passend is. Hoes voldeed meer dan verwacht. En werd meteen een dag later geleverd. Top!!!
Prijstechnisch goed; kwalitatief hadden wij al goede ervaring met Van der Garde. Zeer tevreden met deze 4 tuinstoelen!