vlot en makkelijk
Goede uitleg en meedenken tijdens aankoop
U heeft een mooie prijsvriendelijke tuintafel aan ons geleverd, waarbij de service prima was ( de ontbrekende moeren en bouten werden vlot nageleverd ).
x
Vriendelijke verkopers, nemen de tijd om product uit te leggen. Product, zweefparasol, was gelukkig voorradig in hun magazijn en kon direct worden meegenomen.
Prettig personeel, niet opdringerig.
Helemaal super!
Was goed te vinden op de site. En vlugge levering
perfect
Vriendelijk personeel ze nemen de tijd voor een goed advies Zeer tevreden
In de winkel in Apeldoorn zijn we prima geholpen. Maar de bezorgdienst wist niet ons 06 nummer en ook niet de afspraak over bezorgtijd. Dat was wel op onze bon gezet, maar de bezorger wist van niets. Gelukkig was ik thuis, anders hadden we een probleem gehad. Waar het mis is gegaan is niet duidelijk. Maar wel een aandachtspuntje.
Kort geleden heb ik diverse producten bij van der Garde afgenomen, deze werden snel geleverd en waren stevig verpakt. Als ik een verbetering zou aan moeten geven zit dat in het gebruik van de website.
Een zijkant van de tuinbank die we hadden gekocht vertoonde binnen een maand diepe scheuren. Onze e-mail werd in een dag beantwoord. Direct actie en binnen de kortste keren een nieuw exemplaar ontvangen. Verkopen kan iedereen, maar je leert een bedrijf pas echt kennen als je een probleem hebt en hoe vervolgens de afhandeling verloopt. Een dikke pluim voor van der Garde! 😁👍
Zeer goede ervaring met de aanschaf van ons complete pakket tuinkussens. Duidelijk vooraf prijsopgaaf en levertijd. Alles wat afgesproken was ook zo uitgevoerd. Positieve indruk.
Comfortabele meubelen, stoelen zijn wel erg zwaar en daardoor moeilijk te verplaatsen.
Vlotte bezorging, correct verpakt , kwalitatief zeer goed.
Prima advies in keuze reparatie of aanschaf nieuw. Het werd reparatie.
Het was een aangename verrassing dat we een glazen tafelblad na jaren nog konden bijbestellen nadat het eerste exemplaar was gesneuveld.
Netjes geholpen... super gratis thuis bezorgd. Netjes in overleg.
Positief
Doordat er bij de levering 4 boutjes er niet bij zaten heeft het ruim 2 weken geduurd voordat ik van mijn nieuwe parasol gebruik kon maken. Ik heb hierover meerdere keren moeten bellen en de verstuurde boutjes waren ook nog eens niet de juiste lengte. Beetje jammer, Bij de verkoop liep alles zeer snel en voortvarend, aftersales is bkijbaar toch lastig
Erg slechte ervaring. Eerst werd er een verkeerde bestelling geleverd, Nu krijgen we steeds aanmaningen van een incassobureau, terwijl de nota direct aan de chauffeur is betaald
Bij het kopen van een parasol voet en parasol, bleek dat de parasol niet goed in de voet klemde. Ik kon maar één nummer bellen: hoofdkantoor, niet de van der Garde (Apeldoorn) waar ik de voet had gekocht. Ik moest er maar langs gaan. Ik kon geen contact opnemen met de verkoper daar om te weten of hij er ws en kijken of er tijd voor mij was. Toch gegaan, nieuwe voet met buis werd daarna bezorgt. Oude omgeruild. Toen bleek dat er weer een onderdeel niet goed paste, en dat de voethouder getordeerd in de doos was: zelfde verhaal, op de gok naar Apeldoorn, daar wel het juiste onderdeel meegekregen en een nieuwe voethouder. Daar is niks mis mee, net zozeer als dat een besteld Hartman nokstok, privé door één van de medewerkers 'avonds is gebracht. Wat mij stoort is dat alles blijkbaar via het 'hoofkantoor ' gedirigeerd moet worden, wat ook betekend tich keer uitleggen, aan de telefoon en in Apeldoorn...., dat noem ik een verkeerd georganiseerde service gerichtheid.
Alles keurig geleverd, mooi tuinset.
Aankoop via internet. Geen problemem