Er is gedaan wat is beloofd
Gewoon.goed
Goede en snelle levering
Zeer vlot en keurig afgeleverd, binnen een dag.
Ik had problemen met mijn oude tuinset maar dat is prima verholpen.
Door leveringsproblemen van de fabrikant was de aflevering niet mogelijk zoals afgesproken, maar veel later. We werden goed geinformeerd, er werden keuzes aangeboden en meegedacht. Er was daarbij 1 contactpersoon die via de tel en app contact hield, dat was erg prettig en gaf toch vertrouwen.
Perfecte levering.
Goede ervaring netjes geholpen lekker kopje koffie gehad
Alles top en snel geregeld
Fijn geholpen, aardig personeel, mooie spullen
Ze houden zich aan de afspraken, keurige levering en redelijke prijzen!
Heb mijn spullen gekocht via internet, en alles verliep uitstekend
1 klein verbeter puntje Laat de klant sneller weten wanneer de levering is. Contact tussen kopen en bericht wanneer Het geleverd wordt is te lang
Zeer tevreden ga er zo nodig terug
Zijn heel blij met de aankoop.
goede, communicatie e serves.
In de winkel super geholpen door het personeel. Ook levering was goed, wel jammer dat je zo veel verpakkingsmateriaal hebt... Bij opzetten van de tuinset bleek 1 zitting krom en misten 2 doppen voor de tafel. Hier melding van gemaakt en dit is snel opgepakt en opgelost.
Prima geholpen, perfecte service en nette prijzen voor goede producten.
Alles zo als afgesproken. Volgende keer weer.......Van der Garde. Groetjes uit landgraaf.
Zelfs nadat in eerste instantie de verkeerde stoelen waren geleverd werd snel de goede geleverd
De parasol die wij gekocht hebben voldoet aan de verwachtingen, prima kwaliteit ook! De communcatie over het afleveren had beter gekund. Een hele week niets gehoord, ook niets zichtbaar in ons account. En kort voor afleveren een bericht. Helaas waren wij toen niet thuis. Blij met onze vriendelijke buren die gelukkig ons pakket in ontvangst konden nemen.
Na een lange reis naar Apeldoorn zijn we prettig geholpen en goed geadviseerd. De levering van onze Hartman tuinset, bestaande uit een tafel en vier stoelen inclusief stoelkussens, was zelfs sneller dan verwacht. De jongens die de set afleverden waren vriendelijk en bereidwillig. Helaas ontbraken er twee van de vier kussens, die vlot nageleverd werden. Het koeriersbedrijf wat de nalevering uitvoerde, verdient niet de schoonheidsprijs: de twee kussens lagen los in de laadruimte, waarbij van één het beschermende plastic gescheurd was, waardoor het kussen al vuil was voordat het ooit gebruikt was. Jammer. Ook aanbellen bleek teveel moeite: tikken op het raam moest volgens de chauffeur maar voldoende zijn.
Vriendelijk personeel en goede service