Netjes optijd geleverd

Keurig op tijd geleverd, zeer mooie stoelen.

Aflevering ging moeizaam

Bij mijn bestelling heb ik gevraagd te overleggen wanneer de levering plaats kon vinden . Helaas…wel een mailtje voor levering …daarop ik gemaild, gebeld, geantwoord op sms, en een mailtje terug ontvangen dat er een nieuwe afspraak zou worden gemaakt. Niet dus..op de originele datum een belletje van de chauffeur dat hij op de stoep stond…ik was niet thuis. Nieuwe datum ingepland…en de auto kwam netjes op tijd..echter zonder de bestelling. Nieuwe datum ingepland… Keurig op tijd… Ik had alleen niet begrepen dat ik de parasol zelf in elkaar moest zetten…. Dat was nog wel een dingetje…

top bedrijf

prettig precies volgens afspraak

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Snelle levering en goede maat

Minder positief is de verpakkingsuitvoering van t product. De hoes wordt zo strak opgevouwen dat de kunststofrits (door t te scherp omvouwen) beschadigd is. Door het tegengesteld terug te buigen komt t redelijk goed dat de zipper er langs kan gaan. Wat de toekomst geeft???? Zullen we zien.

Vlotte levering, product top

Product besteld, voorkeur levering gerespecteerd. Vlotte behandeling! Product goed ingepakt. Maw allemaal positief!

Fantastisch

Wij zijn ontzettend goed en netjes geholpen! Niet opdringerig en heel behulpzaam! Wij genieten van ons prachtige tuinset. We komen hier zeker terug!

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Fantastisch geholpen en alles volgens planning geleverd

• Gekocht via: Showroom Duiven

Super advies en service!

Voor onze bewoners van het verpleeghuis van Zorgroep Solis heb ik samen met een collega en een bewoner tuinmeubels uitgezocht. Wij werden goed geadviseerd en als extra service werden alle meubels in elkaar gezet en geplaatst op ons terras. Voor ons een zeer welkome service omdat wij als zorgpersoneel dit soort werkzaamheden er niet bij kunnen doen. De meubels zijn prachtig en er wordt volop van genoten!

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

ondanks het gewicht snel geleverd

Makkelijk te monteren kwaliteit lijkt in orde

• Gekocht via: Webshop

Prima product en vlekkeloze aflevering

Product is van hoge kwaliteit en afwerking en voldoet geheel aan de wensen.

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd. Mooi stevige parasol voet

Fantastisch.

Wat een snelheid, vrijdag een parasolvoet besteld. Maandagochtend om 7.00 al in huis. Communicatie en aflevering en product perfect.

• Gekocht via: Webshop

Vriendelijke behandeling en snel geleverd

Vriendelijke en snelle levering TOP

Prima, geleverd volgens afspraak

Vlotte levering, mooie parasol. Voldoet aan de verwachting

mooie stoelen

via de website twee loungestoeken gekocht. heel snel geleverd en ze zijn prachtig!!! heel stevig, makkelijk verstelbaar en “easy on the eyes”.

• Gekocht via: Webshop

Prachtige tuinstoelen van Hartman plus een tafel en kussens en een snelle levering....100 procent tevreden.

• Gekocht via: Webshop

Fijne zaak voor mooie tuinmeubelen

Duidelijke website en een grote sortering. Snelle levering, kortom ik ben dik tevreden

goede ervaring

goed, alleen beschrijving was niet geheel duidelijk

• Gekocht via: Webshop

Mooie solide parasol, compleet en snel geleverd

Bezorging was netjes, parasol compleet, heldere omschrijving en geleverd zooals op het plaatje.

Mooi tuinstel. En supersnel bezorgd

Snelle levering en alles was in orde Stevige kuipstoelen Makkelijke zit

Uitstekende service

Snelle reactie op mails. Veel keuze, goede prijs/kwaliteit. Snelle levering en zeer klantvriendelijk. Kortom, zeker en vast een aanrader!

• Gekocht via: Webshop

ik vond de aankondiging , het volgen en bezorgen allemaal even prettig en efficiënt. dank!

• Gekocht via: Webshop

Goed ervaring met zowel het product als de levering

Een mooi tuinbank besteld die aan alle verwachtingen voldeed. Goede en snelle aflevering. Met een gaslantaarn van cosi Maakt u mijn tuin nog mooier

Netjes verplakt op tijd

De verpakking mag iets kleiner maar wij zijn te reden en mijn kleindochter is super blij ermee

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden