Na even rond te hebben gelopen in de showroom, werden wij vriendelijk verwelkomt door een van de medewerkers. Er werd ruim de tijd voor ons genomen en vragen werden duidelijk beantwoord.
Wel opletten met monteren, wat lastiger om de zitting op zijn plek te krijgen. Zou volgens mij makkelijker kunnen.
ze hebben veel aanbod en denken goed mee. Zeker als je gelijk meerdere zaken besteld (zoals wij een tuinset, een vloerkleed, terrasverwarmer en parasol) kunnen ze een mooie totaalprijs maken
Wij hadden een houten tuinbank gekocht, en die is netjes op tijd geleverd, en hebben hem heel gemakkelijk in elkaar gezet!! ...nu de zon nog!!
Netjes afgeleverd.
Prima zaak
Prima gedaan, altijd al in de winkel geweest
Prettige afhandeling bij het bezorgen van mijn loungeset gekocht bij van der Garde!
we hadden niet zon mega dure aankoop maar we werden ontzettend fijn tewoord gestaan de verkoper nam alle tijd voor ons. we voelden ons enorm welkom.
Goed en snel geleverd, overzichtelijk site wat ik nodig had was zonder moeite snel gevonden.
Zeer positief
Vriendelijk personeel, goede service zowel in de winkel als bij aflevering van de producten.
Levering en prijs zoals afgesproken. Ook duidelijk naar klant in mail contact.
Onze ervaring qua behandeling is positief. Wel zelf moeten bellen wanneer de set geleverd ging worden, maar de week daarop volgend werd de set reeds geleverd.
2-zitbanken gezocht en gevonden voor een prima prijs
Product is conform omschrijving evenals de levering
Prima prijs kwaliteit verhouding.
Vanwege de goede ervaring zijn wij bij u teruggekomen. Heel goed dus!
De levering is goed en netjes bezorgd. De bank is eenvoudig te monteren.
Snelle levering
Wij werden heel klantvriendelijk en professioneel geholpen in de winkel. De bezorging van het bestelde was eerder dan werd voorzien en de bezorger was een vriendelijke en beleefde jongeman. Ik vind dit een zaak om aan te bevelen!
Prima product voor een redelijke prijs.
Duidelijke afspraken bij aankoop
Snelle levering , goed verzorgt.
Vooralsnog geen klachten,op- of aanmerkingen.