Tuinstoelen werden snel geleverd. Niets aan te merken.
Prima product
Netjes afgeleverd.
Van de door ons bestelde tuintafel van fabrikant Kettler bleken er twee draadeindjes niet goed te zijn, daardoor konden wij het pootstel niet vast zetten. Van der Garde bood aan om de poten om te ruilen wij lieten bij de plaatselijke garage de draadeindjes opsnijden waarna de tafel gemonteerd werd. Ons telefoontje naar Van der Garde om te melden dat het probleem was opgelost en er geen nieuwe poten geleverd hoefde te worden kwam te laat ze waren al besteld en verstuurd. Ons aanbod om bij binnenkomst de poten te retourneren werd niet nodig geacht we mochten de poten houden. Er werd dus snel gehandeld, grote klasse de klant gaat voor.
De heer Jan de Bruin van de vestiging in Apeldoorn heeft ons goed geadviseerd voor wat betreft het aanschaffen van onze eerste lounge set,Jan heeft goed kennis van zaken en weet waarover hij praat ook de winkel heeft een prettige uitstraling hebben hiervoor al het nodige gekocht bij van de Garde in Apeldoorn. Kortom als wij wat nodig hebben is dat de winkel waar wij moeten zijn. Jan is rustig en zeker niet opdringerig en Jan liet ons rustig de vele loungeset bekijken.
Goede prijs, prima service en mooie producten. Helaas was de levering in eerste instantie niet compleet (loungeset waar de krukken van miste), maar is direct opgepakt en opgelost. Het is dat deze tuinset nog lang meegaat, maar anders zou ik hier zeker weer bestellen :)
Stoelen zonder problemen omgeruild. Top!
perfect
Mooie showroom met veel producten voldoende keuze.
Super snel en goede kwaliteit
Goed geholpen door het vriendelijke personeel in de winkel. Onze wensen kenbaar gemaakt en daar hebben we een passend voorstel voor gekregen.
Snelle levering met goed advies bij aflevering.
Goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs
zie boven
Loungeset voldoet aan de verwachtingen, zit héérlijk!
Ervaring bij de aankoop: Zeer fijne, klantvriendelijke bejegening in Duiven! Goede informatie, behulpzaam en mooie prijs. Aflevering: Alles top! Gebruik: Wij genieten volop van de gekochte lounge-set in onze nieuwe overkapping, was goed in elkaar te zetten, zit goed en levert veel complimenten op! Enige weken na aankoop hebben we ook nog een bijbehorende beschermhoes gekocht. Ervaring en gebruik idem dito.
Prima tweede ervaring. Zeker aan te bevelen voor een volgende keer en bij familie en vrienden.
Ruime keuze, vriendelijke medewerkers. Kundig. Ook het afleveren ging prima
Eerst verkeerde voet geleverd voor parasol, snel voor omruiling gezorgd. Alle bestelde producten snel en goed afgeleverd. Tuinstel en parasol goed materiaal.
prima en snelle levering
Tja de verkleuring marmer zullen ze wel niet altijd weten, en terug sturen is al zoiets.
Zeer goede verkopers. Alle tijd en uitleg. Ruim assortiment en van goede kwaliteit. Ervaring na aankoop parasol: na mankement door eigen schuld toch goed en snel opgelost en zonder verdere kosten!!
Goede sevice
Ze komen de afspraken na.
Netjes geholpen en op afspraak de meubels thuis bezorgd