Goed snel en makkelijk
Goed, met name afhandeling klacht.
Prima geholpen
Originele beoordeling
Prima geholpen
Ik heb alle vertrouwen in de degelijke Kettler kwaliteit van de tuin-set die ik bij van der Garde in Duiven heb gekocht. Ruime keuze voor een redelijke prijs. We zijn goed geholpen en de levering kwam precies op het moment dat het ons paste.
Maanden of wat terug een mooie vuurton gekocht, bij thuiskomst zagen wij op internet dat hij ergens anders ruim zeventig euro goedkoper was. Gemaild naar van der Garde. Binnen twee dagen antwoord en een tegoedbon gekregen van het verschil. Ze houden dus hun belofte en lossen het super snel op. Echt top, Ik weet uit ervaring dat dit niet eenmalig is hebben zoiets al eerder meegemaakt met een kussen van onze Lounge bank. Klantvriendelijkheid ten top!
Ze staan je netjes tewoord en heel vriendelijk . top.
Mooie producten, klantvriendelijk personeel top
onze tuintafel was beschadigt tijdens het vervoer, dit is correct en snel opgelost door het leveren van een nieuw onderdeel.
Mooi en duurzaam tuinset. Bevalt uitstekend. Onderhoudsvrij. Tuinset en parasol werden binnen een week geleverd. Goede service van van der Garde omdat bij levering het kapje van de parasol stuk bleek. Deze werd ons enkele weken later toegestuurd.
Snel geleverd en heel erg vriendelijk het zware pakket naar boven gebracht door de bezorgers! Super fijn!
Bij vd Garde weten ze waar ze over praten. Ze leveren snel en service is prima.
In eerste instantie kwam de parasol met te kleine beschermhoes. Ook bleek er een klein gaatje in 1 hoek onderaan van het parasol doek. Teleurstellend., maar na een belletje alles geregeld. Nieuwe hoes binnen 4 dagen binnen en een flinke korting als vergoeding voor gaatje ( kon ook kiezen voor een nieuwe. Kortom top service
Snel, accuraat en scherpe prijzen
We hadden een verkeerde Kussen geleverd gekregen voor onze nieuwe tuinbank . Zonder problemen en snel weer opgelost . Veel tuinplezier van onze tuinmeubelen .
netjes en verzorgd verzonden
tevreden en blij met mijn loungesalon , ook van de service . een verkeerd kussen werd heel snel om gewisseld . zeer goede kwaliteit.
Ik kocht een parasol om mijn oude te vervangen.
Veel mogelijkheden qua tuinmeubelen.
alleen dat ik meerdere keren mijn tevredenheid moet uitspreken vind ik vervelend!
Mooie loungeset, veel plezier ervan.
snel geleverd. telefonisch slecht bereikbaar, omdat het zo druk was
Heel tevreden