Prachtige zaak Altijd goede kwaliteit Maarrrrr nu al in korte tijd tuinstoel kapot , wacht al ruim week op telefoontje terug Vanmorgen niet bereikbaar dus maar ingesproken Niet netjes
Originele beoordeling
Met de juiste service als dat nodig is.
Zowel bij aanschaf van onze loungeset (met witte kussens) als 4 jaar later toen we het vele wassen we zat waren en we donkergrijze kussens bestelden werd erg veel moeite gedaan en snel gehandelt door vd Garde. Ik kan ze echt van harte aanbevelen!
Goed geholpen en snelle levering. Op veel plaatsen was het uitverkocht maar jullie hadden de heater wel op voorraad. Werd binnen een dag geleverd! super fijn
De producten en de kwaliteit van de levering zijn top. Echter de service is zeer slecht. Ik had een tuinset besteld via Fonq. Bij levering bleek een stoel te ontbreken. Hier is niets van vermeld en ontdekte ik bij het uitpakken van de producten. Bij contact boden ze hun excuses aan en gaven ze aan dit vergeten te zijn te vermelden. Oké kan gebeuren. De levering zou dezelfde maand plaatsvinden. Echter eind mei had ik nog geen stoel. Bij navraag hoorde ik dat het nu eind juni werd. Ik heb aangegeven dat dit belachelijk is omdat nergens zo'n lange levertijd vermeld was. Ik kreeg een niet begripvolle reactie op mijn klacht. Ik wendde mij tot Fonq en na hun bericht aan Van der Garde kon alles ineens wel snel geregeld worden en ontving ik de stoel enkele dagen later. Jammer dat het zo moest lopen en niet voor herhaling vatbaar!
Goedemiddag Marjolein, Bedankt voor uw beoordeling. Deze is niet positief wat ik ook begrijp als ik uw verhaal lees. Onze excuses voor de gemaakte fouten. We zullen dit intern oppakken zodat het in de toekomst niet meer voorkomt. Nog veel plezier gewenst van de loungeset. Met vriendelijke groet, Gerhard Van der Garde Tuinmeubelen
Vroeg vriendelijk of hij de zware parasolvoet en parasol in de achtertuin wilde leggen omdat ik een alleenstaande bejaarde vrouw ben. Als antwoord kreeg ik te horen dat hij ook alleen was. Toen met chagrijnig geZicht spullen achter gelegd!!
Goedemiddag Ine, Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat u de levering zo heeft ervaren. We zullen het oppakken met de betreffende chauffeur zodat het in de toekomst niet meer voorkomt. Nog veel plezier gewenst van de parasol. Met vriendelijke groet, Gerhard Van der Garde Tuinmeubelen
Nieuwe dure tafel en dure nieuwe stoelen gekocht. Door Corona later geleverd, daar werd goed over gecommuniceerd. Maar alle hoekdoppen van de nieuwe, vrij dure stoelen, zijn beschadigd. Ja vd Garde heeft contact opgenomen met Kettler, zodra die hoekdoppen weer voorradig zouden zijn, zou ik een mail ontvangen. Twee maanden na levering nog niets gehoord. Ja, dat is op zijn zachts gezegd niet netjes. Geld is binnen, klant mag stikken. Ja.
Goedemorgen Marjolein, Bedankt voor uw beoordeling. Zojuist heb ik het nagekeken en het is inderdaad mis gegaan met de hoekdoppen. Onze excuses hiervoor. Zojuist heb ik mijn collega van de service gevraagd om het alsnog op te pakken. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Gerhard Van der Garde Tuinmeubelen
via de webshop besteld. Mooie set. Helaas verkleurde de kussens al binnen 2 weken. Ook zijn de zitgedeeltes zo gemaakt dat ze inzakken en de kussens dus ook. Dat vind ik een nadeel aan deze toch wel prijzige set. Ik wilde zelf contact opnemen en toen kwam de vraag om een review te schrijven. Heb dus nog geen ervaring met garantie/ nazorg.
Goedemorgen Linda, Bedankt voor uw beoordeling. Graag ontvangen we uw vraag voorzien van foto's in onze mail zodat mijn collega's van de service afdeling het kunnen oppakken. Het mailadres dat u hier voor kunt gebruiken is: [email protected] Alvast bedankt voor uw mail. Met vriendelijke groet, Gerhard Van der Garde Tuinmeubelen
Omdat onze loungeset niet meer op voorraad was in het antraciet, alleen nog in het wit . Hebben we gekozen voor het showroommodel. Omdat deze enkele krassen had op het kunststof kregen we iets korting. Bij bezorging bleek dat er een aantal buizen van twee zitvlakken doorgebogen waren. Ik heb dit direct bij de bezorgers aangegeven. Zij waren zeer onvriendelijk en kapten dit direct af... had maar op moeten letten want het was een showroom model. Op dat moment was ik te verbouwereerd en voelde ik mij afgeblaft. Aangezien wij op dat moment grote zorgen hadden om mijn vader heb ik het daarbij gelaten. Nu ik echter deze mail van jullie kreeg wil ik het toch vermelden, misschien is het nog op te lossen. Met vriendelijke groet, Marjanne Mellema
Goedemorgen Marjanne, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat dit heeft kunnen gebeuren. Graag ontvangen we foto's van de probleem zodat we een beeld hebben wat de status is van de loungeset kunnen bekijken. Deze kunt u mailen naar [email protected]. Mijn collega's van de service zullen u vraag en dan verder oppakken. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Gerhard Van der Garde Tuinmeubelen
een aantal jaar geleden kochten we een bamboe buitenbank en een tuinset. De kwaliteit van de bamboe bank is erg slecht. Daarnaast kochten we voor onze tuintafel bij van der garde speciale schoonmaakartikelen. Die leken al gebruikt, Eén van de flessen was in elk geval niet vol en het leek of ze al een tijd in de voorraadkast/schuur hadden gestaan en over waren. Daar hebben we een mail/klacht over gestuurd maar nooit wat over gehoord.
Goedemorgen Anita, Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend dat dit heeft kunnen gebeuren. Dit is uiteraard niet de bedoeling en willen we dan ook graag oplossen. Graag ontvangen we foto's van de bamboo bank zodat we hier eventueel actie op kunnen ondernemen. Ook vernemen we graag welk middel er niet helemaal vol was zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groet, Gerhard Van der Garde Tuinmeubelen
Tafel die we hebben gekocht erg tevreden mee alleen onder de glasplaat misten we wel heel wat plastic zuig napjes en heb chauffeurs nog aangesproken maar zeiden dat dit niet zo erg was. Achteraf zelf napjes besteld en er onder gedaan. Dat was wel erg jammer!
Verrassend assortiment
Voor onze tuintafel zijn we bij diverse winkels geweest. Uiteindelijk zijn we bij Van der Garde goed geadviseerd en geslaagd. Je merkt dat ze verstand hebben van zaken, en deskundig advies geven. Ook zijn ze niet te beroerd een en ander uit te zoeken om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Wij hebben gekozen voor een grote teakhouten tuintafel, met een luxe uitstraling. Bij diverse tuincentra e.d. geweest, maar dan zie je echt wel dat deze veel mooier en kwalitatief beter is. Enorm tevreden met onze aankoop en met de service! We willen nog een loungeset voor achterin onze tuin kopen, we komen zeker bij Van der Garde terug!
De bestelling is snel en tot mijn volledige tevredenheid uitgevoerd!
Dik tevreden,
Wij zijn bij de vestiging in Duiven geweest. Aardig personeel, mooie tuinsets en een schappelijke prijs.
Goede voorlichting
Goede uitleg,voorlichting en prettig geholpen. Levering was ook prima.
Ondanks Coronadrukte een snelle service. Ik kon parasol reserveren en mocht het betalen bij aflevering. Fijn klantencontact.
Korekte service
Ik had vorig jaar een tuintafel gekocht via internet. de bezorging was strikt op tijd conform informatie. dit voorjaar bleek dat de tafel roestvorming had. Na telefonisch contact met de klantenservice ontvingen we een nieuwe tafel en werd geregeld dat de oude tafel opgehaald werd door vervoerder. We zijn dik tevreden met deze service.
Ik ben zeer positief over Van der Garde. De levering was erg snel, ook de communicatie met Van der Garde heb ik als prettig ervaren. Per mail zijn ze goed bereikbaar en geven ze snel antwoord.
Levering van product is zeer prima verlopen. Heb echter zelf aangegeven te betalen via after pay. Per vergissing heb ik toch al het verschuldigde bedrag rechtstreeks aan van der Garde overgemaakt. Dit is echter met de medewerking van Mevr. Ellen Verwoert keurig opgelost naar after pay toe. Ben zeer tevreden op de manier waarop dit keurig door jullie rechtgezet is. Dank hiervoor.