Een goede service zowel in de winkel bij aanschaf, de levering en de nazorg van /bij het aangekochte artikel.
Tuinstoelen besteld via de website. Werden op de aangegeven tijd bezorgd. Waren goed verpakt zodat niets beschadigd was. Zien er goed uit en maken het terras compeet. Ik ben, nogmaals, zeer tevreden.
De service was perfect
De onderdelen werden als service zonder verzendkosten opgestuurd
Er waren problemen met de levering. Bij navraag via mail werd heel onsympathiek en klantonvriendelijk gereageerd. Door een fout van Vd Garde met de bezorger werd de levertijd nog een week later, moesten dit zelf oplossen en blijkbaar vinden ze dit daar heel normaal en deden geen moeite om zelfs maar excuses aan te bieden. De uiteindelijk geleverde tuinset was oké.
Goede service en afhandeling.
Tuinset online via foto besteld. Dat is even spannend omdat een foto vaak niet overeen komt met het daadwerkelijke artikel. Echter tuinset precies als foto online en conform afspraak netjes en onbeschadigd afgeleverd. Wij zijn meer dan tevreden.
Fijne ervaring, vanaf de vriendelijke en deskundige verkoopster tot de bezorgers. Ondanks de Corona alles op tijd bezorgt. En ook de tuinset voldoet aan al mijn verwachtingen.
perfect
Prima service aardige mensen
Gewoon mooie spul voor betaalbaar geld! Alleen de winkel is volgepropt en ongezellig.
Omdat de levering te lang duurde hebben we om de showroom modellen gevraagd. Als je half november een tuinset besteld en het was er eind maart nog niet, zonder dat jullie bedrijf ons hiervan zelf op de hoogte bracht, vond ik een tekortkoming.
Hebben de hangstoel Julia gekocht.leveren duurde twee weken, maar konden hem ook direct zelf ophalen bij het magazijn, zodat we er de hele vakantie al gebruik van konden maken.
snelle levering en ook nog de goedkoopste
Het is een prachtig lounge set en werd keurig op tijd geleverd.
Grote keus met een prima uitleg van de verkoper. Onze keus viel op enkele sets die in een grote ruimte stonden waar je ze goed kon bekijken / uitproberen. Na deskundige uitleg van de verkoper waren we snel tot de conclusie gekomen dat een bepaalde set het best bij ons paste. Dat is hem ook geworden en we zijn er zeer tevreden mee. Het mooie ervan is dat je de set ook kunt aanpassen, dus wil je bijvoorbeeld verstelbare stoelen dan is dit ook mogelijk. Heel veel mogelijkheden dus die het je uitermate comfortabel maken.
prettig geholpen en een snelle levering
Zoals verwacht bij dit bedrijf, mooie duobank,goede kwaliteit, tegen lage prijs, een dikke 10 dus!
Goede service,
Hadden ruim de tijd voor ons en service is altijd prima. Fijn dat we in coronatijd op een rustig tijdstip konden komen. Zeker gezien onze leeftijd.
Heb zeer goede service gehad en vriendelijk geholpen
Perfect geregeld nette correcte medewerkers zowel in winkel als de personen die de producten afgeleverd hebben.
Zie hierboven
Prima levering, fijn parasol plus voet, plus hoes . Tevreden dus.