Zie boven
Een beschermhoes die doet wat hij moet doen. Mooi materiaal en past prima. We kunnen de kussens nu op de loungeset laten liggen.
Snelle levering. Mooi materiaal.
Prettige samenwerking !! Leuk bedrijf en goede kwaliteit
met van garde is niks mis mee transporteur TNS is een stuk minder,de chauffeur waren niets echt vriendelijk,hulp vaardig.
Snelle levering van een goed product. Hoewel er een klein scheurtje in de hoes zat, heb Ik deze toch gehouden omdat het de werking ervan niet hindert.
Goed en duidelijkheid
Prettig geholpen in de winkel. Levering was snel: binnen 1 week waren de spullen er. Een van de stoelen was kapot bij levering. Medewerker nam gelijk de stoel mee en werd goed opgelost.
makkelijk te vinden op website; kwalitatief prima spul; goede afhandeling
prima advies en netjes afgeleverd
Vlotte deskundige verkoper
Advisering was uitstekend, adviseur had uitgebreide productkennis. Goed op de hoogte gehouden over de levering en alles netjes volgens afspraak geleverd met eigen vervoersdienst. Niets op aan te merken.
zeer correct en tijdig volgens gemaakte afspraken
Na de bestelling werden de stoelen netjes afgeleverd. Van te voren heeft men gemeld dat de tijd wat langer zou zijn.
Wij zijn heel te vrede mee je word heel goed ge holpt word en zijn vriendelijk
Goed geholpen in de winkel maar telefonisch slecht bereikbaar
Hele fijne stoelen, wel wat langer moeten wachten dan ze in eerste instantie aangaven maar uiteindelijk hartstikke blij mee! Er is nog een monteur geweest omdat 1 stoel niet stabiel was. Top service!
Onze stoel kon niet meer gericht worden en werd dus vervangen door een nieuwe stoel.
product is ok
Keurige afhandeling van de bestelling
In Apeldoorn een set gekocht en betaald met een tafeltje erbij. In Opheusden de volgende dag opgehaald. Op dat moment wel tafeltjes aanwezig, maar mocht er niet bij. Nu telkens een andere datum van aankomst. Ze staan op de boot. Wat me stoort is dat je er telkens zelf achter moet komen als je belt En eerst minimaal een kwartier in de wacht staat voor je iemand aan de lijn krijgt. Ben benieuwd wanneer ons set compleet is.
Prima winkel met prima verkopers
Mooie kwaliteit loungeset voor een scherpe prijs. Perfecte levering, netjes telkens op de hoogte gehouden over de leverdatum en tijd. Goed verpakt. Eenvoudig te monteren.