Duidelijke en overzichtelijke webshop
Voor bestellen zelf online gekeken, maar alleen hier waren de stoelen leverbaar voor onze vakantie. Dit bij het bestellen nagevraagd en werd bevestigd. Op de geplande leverdatum niets gezien of gehoord. Gebeld en toen werd pas duidelijk dat de stoelen pas een dikke twee weken later binnenkwamen, en de bestelling werd alleen compleet bezorgd. Had graag vanuit het bedrijf zelf tijdig hierover bericht gehad, heb nu dus voor niets een vrije dag genomen. Wel enorm blij met de set nu hij er is.
dit is de eerste keer dat ik via de site tuinmeubelen koop en is heel goed bevallen
1 artikel met weinig kans op problemen. Eerste keer bij jullie bestelling geplaatst.
Onderdeel tuintafel bijzonder snel verstuurd nadat gebrek bleek aan eerste levering
Vriendelijk en heel reëel, de bank word opgehaald...
Heel fijn geholpen in de winkel.
Je wordt in de showroom netjes geholpen, spullen die je eventueel direct mee kunnen wil nemen, kan je ophalen in het magazijn. De chauffeur die je bestelling komt leveren, helpt zelfs met het uitladen en checkt de bestelling. Top service, top bedrjjf, top medewerkers!
Vriendelijk, goede uitleg . Dik tevreden
Er bleken 2 deukjes in stoelleuning te zitten. Klantenservice snel en praktisch opgelost naar volle tevredenheid.
zeer snelle levering
Goed product
Na mijn bestelling bleef het even stil over de leveringsdatum. Via een mail contact gezocht en vervolgens werd snel geleverd.
Goede service qua afhandeling klacht. Duidelijke communicatie . Gewoon prima
Goede kwaliteit, professionele en deskundig advies, vriendelijke verkopers en zeer nette en snelle levering.
Netjes afgeleverd
Prima voorgelicht, goede korting. Aflevering zonder problemen, alles in een keer gebracht.
Prima ervaring, snelle levering, netjes verpakt.
goede levering maar verpakkingsmateriaal te groot om zelf af te voeren nemen dit niet mee retour
Goede service nadat er 2 plankjes beschadigd waren, is meteen vervangen
Veel keuze Niet duur Snel geleverd
Goede ervaringen met deze zaak.