Duiveb zou terugbellen na verkeerde hoes, belde na 2 weken pas een keer terug. Ondertussen ben ik zelf naar Opheusden gegaan en daar hebben ze me top geholpen.
Goedemiddag Sandra, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat het u niet tijdig antwoord hebt gekregen. Fijn dat u uiteindelijk in Opheusden goed geholpen bent. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Gerhard Van der Garde Tuinmeubelen
We hebben al eerder via de telefoon aangegeven dat het zeer bijzonder is dat als je een lounge set koopt van bijna 2500 euro dat je het aangeleverd krijgt in 8 mega dozen en verpakt in plastic, dat je uren bezig bent om dit uit te pakken en in de rij voor de vuilstort omdat de bezorgdienst het niet uitpakt en meeneemt. Op mijn telefonische klacht werd gereageerd dat ik dat dan in de winkel had moeten aangeven. Aangegeven dat ze in de winkels deze keus kunnen voorleggen werd niet op gereageerd. We hebben het afgelopen jaar daar veel gekocht maar deze ‘service’ brengt ons niet meer naar de winkel in de toekomst.
Goedemiddag meneer/mevrouw Schuijt, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat niet met u gecommuniceerd is bij aankoop dat de levering exclusief montage en afvoeren van het verpakkingsmateriaal is. Fijn dat u dit meld zodat we dit ook door kunnen geven aan de verkopers. Nog veel plezier gewenst van de loungeset. Met vriendelijke groet, Gerhard Van der Garde Tuinmeubelen
We hebben een paar maanden geleden een parasol gekocht, waarvan we nu heel veel plezier hebben met deze hitte golf. Het is een prachtig exemplaar en werkt heel goed
de levering was op tijd en heel goed te volgen De dienst na verkoop was uitstekend . We zijn heel blij met de geleverde goederen .
Wij hebben een tuinset gekocht een tafel met 6 stoelen na 6 weken kwamen ze alleen de tafel en 4 stoelen brengen, 2 stoelen gingen niet meer in de auto deze heb ik zelf opgehaald anders duurden dat nog eens 2 weken. Ik vind het vreemd dat dit niet in een keer mee kon.
Product goed ontvangen en snel geleverd.
Heb wekenlang op bestelling zitten wachten. Product dat op voorraad zou zijn (na telefonische check) werd pas na 4 weken verstuurd (lag dus niet aan Postnl, ze verstuurde niet eerder) en het 2e artikel dat later geleverd zou worden heb ik zelf 3x achteraan moeten bellen met de vraag waar t bleef. Eerst zou t volgende dag op de post gaan, na een week nog niks, toen gebeld dat het nog niet bij hun geleverd was.... Dus ja klant voorliegen kunnen ze goed, service bieden niet
Goedemorgen Marij, Bedankt voor uw beoordeling. Onze excuses voor de gemaakte fout! Nog veel plezier gewenst van de loungesethoes. Met vriendelijke groet, Gerhard Van der Garde Tuinmeubelen
ondanks de mondelinge toezegging dat de ligstoel op voorraad was en alleen vanuit het binnen een paar dagen geleverd zou worden duurde het meer dan 3 weken.
Goedemiddag Hans, Bedankt voor uw beoordeling. Onze excuses voor de vertraagde levering. In ons systeem zie ik dat het binnen 2 weken bezorgd is. Normaal gesproken zou dit binnen een week geleverd moeten worden. Excuses voor het ongemak. Nog veel plezier gewenst van het ligbed. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Gerhard Van der Garde Tuinmeubelen
Aankoop en levering voldoen aan onze wensen
ik belde voor bouten van onze tuinstoel. deze was kapot. gaf de exacte maten door van bout en moer. kreeg de verkeerde maat toegestuurd, maar moest wel de verzendkosten betalen en een fors bedrag voor 1 bout en moer (tweedehands, afkomstig van een oude stoel) voor ruim € 16,00 en toen ik belde dat de bout en moer niet de maat was welke ik had doorgegeven kreeg ik te horen dat ze me verder niet meer konden helpen. Daar werd ik echt niet vrolijk van, en zo ken ik van der Garde eigenlijk ook niet.
Goedemorgen meneer/mevrouw Jansen, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat het zo is gelopen. Zojuist heb ik het nog even nagekeken en zie ik dat mijn collega's nog wel met u mee hebben gedacht en oplossing voor uw probleem hebben bedacht. Wellicht dat u deze oplossing nog zou kunnen proberen uit te voeren. Mocht dit niet lukken dan nodigen wij u graag uit om met de stoel in de werkplaats te komen zodat wij het voor u kunnen oplossen. Hoop u hiermee geholpen te hebben. Wij zijn u namelijk graag van dienst! Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Gerhard Van der Garde Tuinmeubelen
Goede uitleg, ongedwongen sfeer, prima service. We hebben de loungeset direct opgehaald in het depot aan de overzijde van de A15. Kleine storing gehad aan een gasveer. Dit is direct door een monteur opgelost en alles werkt prima.
Mooie showroom en grote keuze assortiment, deskundig advies van medewerker gekregen. Snelle levering van de loungeset, zonder problemen. Van der Garde in Duiven is echt aan te bevelen.
Mijn ervaring is , klantvriendelijkheid en goede service.
Ik heb een parasol-voet gekocht voor een parasol van 3,5 meter omvang. Met de aankoop, de afhandeling en de service ben ik zeer tevreden. Verder was het snelle en goede levering!
Goed geholpen
niks om aan te merken
Goede service en keurige behandeling
Ik heb een tuinset gekocht, wat prima bevalt. De beschermhoes van de parasol was echter na een jaar gescheurd. Na dit gemeld te hebben, kreeg ik kosteloos een nieuwe thuis gestuurd. In het hele proces kan ik maar 1 minpunthe geven en dat is dat ik zelf de wieltjes op de parasolvoet moest bevestigen. Die voet is echter zo zwaar dat dit nogal een karwei was!
Op vrijdag 6 tuinstoelen besteld, die werden dinsdag erop geleverd. Tot in de tuin, want mijn man had de voordeurbel niet gehoord. Dit was geen punt voor de bezorger. De stoelen zitten heerlijk.. Wij zijn dik tevreden
Alles is goed verlopen
Bij levering bleek de doos door het transport beschadigd. Dit was al aangegeven door een tape die op de doos geplakt was in het depot van de verzendfirma. Daardoor ontbraken er een aantal onderdelen van de bestelling. Alhoewel Van der Garde geen enkele schuld trof hebben zij dit zeer correct opgelost. Na 1 mail en de nodige foto's als bewijs kregen wij al na enkele dagen het artikel opnieuw geleverd. Zelfs hetgeen niet ontbrak bij de 1e levering kregen wij opnieuw toegestuurd. Wat een super service en wat een super klantvriendelijkheid. Bedankt Van der Garde
Prima ervaring op gedaan met exclusief tuinset, 4 stoelen en ronde tafel, daarna nog met stokparasol met verrijdbare mastvoet 40kg.
Fijn personeel die de tijd voor je neemt en zeer goede kwaliteit meubelen.
prima geregeld.
Bank goed geleverd. Maar na een week stuk gegaan. Alleen maar via mail contact gehad. Onpersoonlijk. Geen vraag of bank zelf te repareren was. Vervolgens maand gewacht op herlevering zonder op de hoogte te worden gehouden. Alles via de mail. Vraag om telefonisch contact op te nemen geen gehoor aangegeven. Vervolgens eindelijk nieuw deel gekregen hebben ze verkeerde geleverd. Nu kon hij wel snel worden omgeruild. Vreemde is dan wel waarom ze dan niet gelijk binnen een week deel hadden kunnen vervangen. En bij levering te veel ruggesteuenen geleverd. Heb er nu twee over. Daarover ook niks meer over gehoord. Met directe communicatie had klantvriendelijker geweest. Maar voor de rest hebben we een prima buiten bank. Is wel goed gekomen maar was een van de lange adem.
Goedemiddag Pieter Jan, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat uw de klantenservice als niet prettig hebt ervaren. Fijn dat u het meld dan kunnen we hier ook actie op ondernemen. Nog veel plezier gewenst van de loungeset en uiteraard zijn wij u in de toekomst graag van dienst. Met vriendelijke groet, Gerhard Van der Garde Tuinmeubelen