Doen wat ze beloven.
Alles volgens afspraak.
De bank was niet compleet uitgeleverd. Schroeven ontbraken evenals de tafel. Nadat ik had gemaild, reactie uitbleef, heb ik diverse malen geprobeerd om telefonisch contact opgenomen. Daarna zijn de schroeven snel geleverd en de tafel is later ook alsnog geleverd.
Ik heb het als zeer prettig ervaren
Wat ik erg belangrijk vind is dat als er problemen zijn ze opgelost worden. En bij van de Garde maken ze dit waar.
Goede ervaring met jullie bedrijf alleen jammer dat ik niet van tevoren op de hoogte was gebracht dat mijn tafel later geleverd zou worden. Dus was wel teleurgesteld tijdens de levering. 2 weken later tafel geleverd zoals was aangegeven. Vriendelijk en behulpzaam geholpen door jullie personeel in jullie winkel tijdens het uitzoeken van mijn tuinset.
Goed advies, meedenken in oplossingen. Een snelle en nette levering. En dat voor concurrerende tarieven!
Zeer goed, zal ik zeker aanbevelen bij familie en kennissen.
Vriendelijk ontvangen. Deskundige medewerker Aanvaadbare prijs
Geweldige service en nu een geweldige parasol
Super bankstel , door de mooie zomer erg van kunnen genieten .
Mooie tuinset die snel en netjes werd afgeleverd.
Veel uitzoek,b goede voorlichting
Levering was snel en netjes, Loungeset was goed verpakt en is zoals verwacht
De aankoop liep voorspoedig maar de aflevering liep enigszins stroef. Niet alles was geleverd.
Wij hebben diverse artikelen gekocht en voor onze buren om ze te helpen. Ja soms even wachten maar, dan die vreugde en genieten van de tuinmeubelen. Als er weer wat aangeschaft of op ons advies wat gekocht moet worden zeker ga naar Van der Garde tuinmeubelen. Groetjes Irma Rebel
Met het kopen goede voorlichting het thuisbezorgen kan beter afspraken klopte niet verder goed
Keurig geholpen, en exact op tijd geleverd
Veel keuze, denken mee in oplossingen en erg klantvriendelijk. Wat altijd kan gebeuren bij aflevering een kleine beschadiging, gebeld en ook geen enkele discussie. Omgeruild voor een nieuwe, probleem keurig verholpen en opgelost.
Wij hebben een goede evaring en als ik het nogeens over doe kopen we weer bij jullie.
Prettig en deskundig personeel. Geen aanbetaling nodig en geen bezorgkosten.
Was snel in huis, goede kwaliteit, kleur ook precies goed. Ook goed geholpen door de klantenservice. Dus prima. Ga zo door zou ik zeggen, kan het iedereen aanbevelen.
Wij hebben via de webshop een tuinset gekocht. Er ging met de nabehandeling iets mis van de tafel maar kregen gelukkig weer een hele nieuwe terug.
Mijn parasol was kapot, niet bij Van der Garde gekocht, en het onderdeel kon door Van de Garde besteld en geleverd worden maar dan moest er flink betaald worden voor transportkosten. Nu afgesproken dat het onderdeel af te halen was bij de winkel in Apeldoorn zonder transportkosten. Prima dus!
Snelle en vakkundige aflevering. Scherp geprijsd.