Prima parasol voor ons. Uitstekende kwaliteit. Snelle bezorging.
Prima winkel. Alleen was 2 weken na aankoop het artikel goedkoper/aanbieding
Tot op heden is het contact heel fijn geweest. Duidelijk. Hoop nu nog mijn hangstoel met bijbehoren te krijgen, dan ben ik helemaal blij!
Wij hebben onze wensen kenbaar gemaakt, de verkoper kwam met een aantal suggesties in kwaliteit en prijs met alle voor- en nadelen. Duidelijk over levertijd en garanties en al met al konden we de stoelen snel ophalen.
Verkoper Max (loc. Duiven) heeft ons perfect geholpen! We zijn blij met onze tuinset en zeker het advies om er een goede hoes bij te kopen.
Mijn ervaring is dat we zeer goed zijn geholpen goeie uitleg en zeer vriendelijk zijn behandelde we zijn erg blij mee wat we gekocht hebben en voor dingen die kapot is wordt je ook snel geholpen Ik raad veel mensen aan om daar een tuinder of parasol te kopen
Goede indruk en ervaring .
Onze tafel was van “onbruikbaar “ hout gaf heel veel splinters na 2 maal de leverancier op bezoek te hebben gehad Heeft van der Garde besloten om op eigen kosten de tafel te vervangen. Wij zijn daar heel blij mee.
Goede kwaliteit/prijsverhouding. Er wordt voldoende tijd genomen om de klant voor te lichten.
Alles klopt altijd. Fijn personeel.
Prima collectie in alle prijsklassen, vriendelijke medewerkers, goede communicatie en service
Goed advies , vriendelijk personeel
De tafel was niet op voorraad, dus ik kon hem niet online bestellen. Dus gebeld..... alleraardigste mevrouw aan de telefoon.. ja die tafel is niet op voorraad en wordt geleverd... terwijl we in gesprek zijn, zoekt ze verder en zegt dat ze ziet dat ze op voorraad zijn, Dus direct besteld en snel geleverd. TOP
We wilden graag de verschillen zien tussen bepaalde modellen van Hartman. Vooraf wel eerst gekeken waar alles beschikbaar was. Keuze viel op Duiven. Top geholpen door de verkoopster daar met goede en leuke adviezen. Daarna levering bijna zonder problemen. Want het eerste deel was niet helemaal conform afspraken maar ligt denk ik bij de vervoerder en niet bij Van der Garde.
Ik had een parasol gekocht via de site. Was alleen vergeten om een parasolvoet en hoes te bestellen. Ben ik naar de winkel geweest werd ik vriendelijk geholpen en had ik hele een snelle levering.
Geen problemen ondervonden met bestelling en levering
Prettig en goed geregeld allemaal
mooie tuinmeubelen voor een betaalbare prijs en ondanks de corona toch snel geleverd
Onze nieuwe tuinset besteld, prima volgens planning geleverd. Achteraf bleek een kleine beschadiging, maar keurig opgelost door van der Garde!
klein pakje kon niet in de winkel halen moesten we bij het magazijn halen.
Op een bloedhete middag kochten wij een tuinset, die keurig, geheel volgens afspraak thuis werd afgeleverd. In de showroom kregen wij iets te drinken.
Correct via mail
Scherpe prijzen en uitstekende service en mooie kwaliteit spullen
Goede service !
Zie boven en correcte prijzen