stoelen op tijd geleverd door vriendelijk personeel
Ik heb medio juni een specifieke parasol gezocht, en die gevonden en besteld bij van der Garde. Omdat wij een weekje niet thuis waren heb ik verzocht de parasol op een bepaalde dag/datum te bezorgen. Dat werd keurig geregeld, niets op aan te merken. Dus zeer tevreden.
Alleen maar positief
Alles was vanaf begin tot eind prima geregeld.
veel keuze , vriendelijk personeel. goede informatie [uitleg]over het product.
moest lang wachten (levertijd) maar prijs en service prima!
Ik heb een schommelbank gekregen voor mijn verjaardag, deze is van zeer goede kwaliteit en wordt heeel veel gebruikt.
Afspraken worden altijd nagekomen
Veilig goed verzorgt en snel geleverd
Na montage bleek een afdekkapje gescheurd. Foto's van de beschadiging en de verpakking toegestuurd en een nieuw kapje ontvangen.
Prima service en nazorg!
Zijn heel leuk en klantgericht geholpen en hebben enorme mooie tuinset gekocht waar we heel blij mee zijn. Toen we de tafel wilde wisselen was dit geen probleem en werd gelijk goed opgelost. Complimenten voor jullie!
Bla
Erg tevreden met de parasolvoet.
Deskundig personeel. Denkt mee en geeft goede uitleg over plus en minpunten van het product. Aflevering was perfect en op tijd. Kwaliteit uitstekend.
Wij hebben naar volle tevredenheid een lounge set bij van der Garde Apeldoorn gekocht
Fijn contact met klantenservice. Goede levering volgens afspraak
De tafel gaat de verf of zoiets van af
kussen van de Hocker zullen we niet veel gebruiken omdat je de hocker veel als tafel gebruik. helaas werd de hoes, zonder ons in te lichten, later geleverd. de rits van een stoffen kussen omslag was kapot. na de melding en foto's gestuurd te hebben kregen we melding dat er een nieuwe geleverd zou worden. wij verwachten een hoes maar kregen een hele nieuwe complete kussen geleverd.
Volgens fonq zou ik de tuinmeubel binnen 5 dagen krijgen na 5 dagen garde gebeld bleek ie niet eens op vooraad te zijn na dat ik de tuinmeubel 2 maanden later heb gekregen was ie niet compleet maar na 1 telefoon meteen in gepland en gekregen, dat het te laat was was de schuld van fonq.
De bestelde artikelen werden netjes geleverd.
Leuke advies