wij hadden een kussen kapot,foto,s e.d. gestuurd,geen probleem een nieuw zitkussen ontvangen. goed geregeld
Het product kon iets later geleverd worden dan verwacht. Tussentijds niet over geïnformeerd, totdat we er zelf naar informeerden. Voor het overige betrouwbaar, goed product en goede service.
Klantvriendelijk personeel. Prima geholpen
We hadden een na zorg betreft een defecte stoel, de communicatie was prima per e-mail Ze kwamen ook direct de stoel omruilen. dikke pluim voor de service.
Tevreden! Succes en ga zo door
Op zoek naar een tuinset (een combinatie van stoelen en een tafel van een loungeset) bleek dit in Apeldoorn niet te leveren. Een week later bleek dit ook in Duiven niet leverbaar, Omdat onze zoon erbij was (hij was noch niet in Apeldoorn geweest) zijn wij toch weer direct teruggereden naar Apeldoorn; het gewenste bleek opeens wèl leverbaar. Dat roept toch vragen op!!! De advisering in Apeldoorn en Duiven vonden wij niet echt klantvriendelijk en meedenkend. Bij onze bestelling in Apeldoorn (geholpen door een meisje) werden wij zeer klantvriendelijk, meedenkend en behulpzaam geholpen.
De stoelen zijn qua vorm uitstraling en zitgemak precies wat we zochten.
Aankopen is geen probleem, maar na levering bleek het eea gehavend en dan wordt het oplossen ervan wel lastig. Ging veel tijd en energie overheen alvorens het eea is opgelost.
Goede service snelle levering Goed product
We hebben gevonden wat we zochten en dat was nog niet zo gemakkelijk.
na het ontvangst van de tuinset bleken er 2 kussen te ontbreken en 1 stoel beschadigd. Dit is via de klantenservice uitstekend en snel opgelost.
Na levering van parasol, bleek deze defect te zijn. Na telefonisch overleg is deze zeer snel omgeruild, een pluim voor de goede service!
Op internet bankje uitgezocht, in showroom Duiven gaan kijken. Via site besteld. Na levering meteen uitgepakt en montage gestart. Mijn man en ik hebben een ruime kluservaring maar dit kregen we toch niet voor elkaar. Na twee uur prutsen gebeld met de vraag of er ook een instructietekening was. Na navragen was het antwoord: nee. Zelf gezocht op internet en binnen vijf minuten een tekening gevonden bij een andere leverancier. Toen bleek dat het niet aan ons lag maar aan een verkeerd gefabriceerde zitting. Gevraagd om alleen een nieuwe zitting, maar het hele bankje moest retour. Met moeite weer ingepakt. Na ongeveer een week kwam er een nieuw exemplaar. Binnen een kwartier konden we zitten.
Wij hebben u leren kennen via de showroom in Sliedrecht, waar wij uitstekend zijn geholpen. (Niet genoemd bij keuzemogelijkheid !!) Wij hebben problemen met één van de stoelen, waarvan het rugmechaniek niet goed werkt. Kan hier een keer naar gekeken worden?
Geleverd: 2 stuks Platinum Falcon T1 zweefparasol - 2,5x2,5 m. - Light grey Outdoor Covers zweefparasolhoes 250x64 cm. Ingraafparasolvoet tbv zweefparasol - Terra Easy foot Wat mij vooral opviel was de kwaliteit van de voet, de bevestiging van van de voet met de parasol. Top. De zweefparasols zijn wel heel windgevoelig. Ietwat zielig stokje bijgeleverd om de hoes over de parasol te brengen. Zijn zo onze opmerkingen. We zijn, al met al, zeer tevreden.
Bestelling verliep vlotjes daarna even langer moeten wachten dan de bedoeling was, maar toch prima geleverd. Later nog even terug geweest om spul voor de tafel te halen.
Fantastisch
Vriendelijk en goed product
Veel keus goede uitleg
Met mijn moeder rond gekeken en advies gevraagd. Goed geholpen en alles uit de kast getrokken om het mijn moeder naar de zin te maken en de juiste setje uit te zoeken.
Vriendelijk telefonisch geholpen En alles netjes keurig tot in de tuin afgeleverd.
Niets op aan te merken en mooie aanbieding. Helaas plaatste DHL de complete levering buitenstoelen zonder enig overleg met wie dan ook in de tuin bij een woning in een andere straat, zonder enige mededeling of kaartje. Na mijn opmerking daarover: niets meer vernomen.
Zeer goed service ook als de consument een fout maakt
Ik bestelde een mooi parasol bij 4 meter met een voet van 120 kg deze moet op wieltjes en dat is niet te doen voor een ouder iemand als ik ben. ik had verwacht dat deze of kant en klaar werd geleverd of dat de bezorger mij wel even zou helpen met dit zware karwei. Een parasol en voet voor samen voor bij 800euro zou je dit verwachten?? Helaas ik moet iemand vragen om mij te helpen want alleen is dat echt niet te doen