Zeer goede service, na het uitpakken van de set bleek er een kussen te missen na een telefoontje en email werd er netjes een kussen besteld en opgestuurd. Top
Bij levering bleek mijn tuintafel beschadigd maar een week later was er al een andere geleverd . Fantastisch !!!
2 dagen achter werkse geweest, eerst alleen daarna met partner. Tweede dag werd ik beter geholpen dan op de eerste dag. Eerste dag was het lastig om hulp te krijgen van een werknemer. De spullen wie we gekocht hebben zijn top!
Duidelijke aanbieding, levering binnen de gestelde termijn, product overeenkomstig de aanduiding
De bestelling is perfect verlopen.
Een fijne ervaring
Vriendelijk geholpen, en prima uitleg over het onderhouden van de set. De set werd keurig afgeleverd. Het is heerlijk vertoeven op de lekker dikke kussens.
Goede service bij t vinden van een reserve onderdeel voor een terras parasol
Het blad van onze tuintafel vertoonde duidelijk een kwaliteitsprobleem, weliswaar enige tijd na de garantieperiode. VDGarde onderkende dit probleem en kwam ons reëel tegemoet bij de aankoop van een andere tuintafel. Moesten ze niet, deden ze wel. Netjes.
ik kwam bij v.d. Garde uit via een vraag op tuinsethoeskopen.nl vraag is vlot beantwoord. opgegeevn link betrof eigen website vdgarde. bestelling gereed gemaakt. tot mijn verbazing werd er ca 19 eur verzendkosten berekend. ik heb dezelfde bestelling op alternatieve site (tuinsethoeskopen.nl), daar zoals ook eerder gezien gratis verzending. Wellicht moet vd Garde hier nog wat aan doen. nazorg garantie kan ik nog niet beoordelen.
Onze ervaring is uitstekend prima geholpen in de winkel snelle levering.
We werden fijn geholpen. Kregen goed advies. Ook de communicatie rond de levering was zeer goed. Zeer tevreden!
Service monteur geweest. Onderdeel besteld en snel afgehandeld
In gesprek met de verkoper werden wij goed geïnformeerd naar de kwaliteit en mogelijkheden betreffende aankoop parasol
Zeer goed geholpen naar volle tevredenheid. Hier kunnen veel winkels een voorbeeld aan nemen! Zeer vriendelijk personeel dat ook het belang van de klant in het oog houdt. Hier kom ik zeker nog eens terug!
Deze zomer een nieuwe tuintafel aangeschaft. Het tafelblad had iets schade, na melding is er direct een nieuwe tafel besteld.
deskundig geholpen en ivm met verjaardag op super korte termijn geleverd!!!
In het voor jaar vier mooie tuinstoelen gekocht , één van de stoelen wiebelde iets en hiervoor kwam een advies om te proberen dit te kunnen oplossen. Het lukte niet en inmiddels was het zomer en heel druk in het bedrijf van vd Garde, een afspraak werd gemaakt om dit probleem na de zomer op te lossen, aan deze afspraak werd volledig en met goed gevolg aan voldaan . Veel LOF voor dit bedrijf, bravo !!!
Nette behandeling. Bekwaam en vriendelijk personeel in Apeldoorn.
We zijn eerst afgaan oriënteren in de showroom en hebben later online een loungeset besteld. Binnen 1 week geleverd. Super tevreden over de loungeset. Wel jammer dat je geen onderhoud erbij krijgt. Koop je een dure loungeset zit dat flesje van 25 euro er niet bij.. Helaas was een protector voor de loungeset niet op voorraad en deze heb ik maar bij de concurrent besteld. Het zou handig zijn deze erbij te leveren..
prima locatie
Op zoek naar een cadeaubon, hielp de website me niet verder. Via de mail heb ik heel prettig contact gehad en werd ik snel geholpen. De bon zat in een leuk, hip papiertje verpakt en kwam snel onze kant op. Helemaal blij mee.
Mooie en ruime winkel met een veelzijdig assortiment. Gekwalificeerd personeel, prima uitleg over de desbetreffende verkoopwaar. Ook de bezorging was prima. Groet van ons en tot de volgende keer