Mooie website en goede prijs/ kwaliteit
Mooie showroom met genoeg keuze ,je wordt keurig geholpen en goed te cimmuniceren via email je krijgt direct antwoord dus in 1 woord top
Geleverd volgens afspraak. Hocker was scheef. Prima opgelost. Heel erg klantvriendelijk!!!
Produkt ook zeer blij mee
1 geleverde tuinstoel had al geruime tijd buiten gestaan, kaartjes aan de stoel waren door vocht aangetast en onleesbaar dit was enige stoel die al in elkaar was gezet, volgens bezorger was deze terug gekomen van de producent. Stoel gecontroleerd was verder oke. De overige tafel en stoelen moesten we zelf in elkaar zetten. Dit was ons in de winkel niet verteld. Op zich geen probleem.
Bij eerste telefonisch contact prima opgeholpen, tafel besteld en direct na aflevering (naar volle tevredenheid) nota betaald.
Bestelling ging heel erg gemakkelijk via de webshop en de levering was super geregeld en heel snel. Groot pakket maar werd keurig afgeleverd en zat goed verpakt. Wij zijn super tevreden!
Reparatie parasol is goed gedaan. Heeft lang geduurd ten gevolge van slechte communicatie verschillende keren binnen het bedrijf en naar ons toe. Met ook als gevolg, bleek achteraf, dat wij te weinig hebben betaald. Tja.
Teak tuinbank probleempje verhelpen
Goede dienstverlening. Stoelen op voorraad waren er binnen een week (1 stoel minieme beschadiging), maar wachten nu weken op de stoelkussens (niet erg, maar was ons niet van te voren bekend dat het zo lang zou duren) Telefonisch staat men voor je klaar, zeer netjes - toch hadden we graag van u zelf willen horen boekanier de levertijd was, zonder daarvoor te moeten bellen. Maar over het algemeen zeker net en aan te raden!
Parasolvoet gekocht, mooi ding en snel geleverd
Blij met de aankoop, en werd snel geleverd. Helemaal top
Duidelijke website, snelle betaalmethode en verzending (volgende dag al in huis)
Goede communicatie en de geleverde materialen voldoen volledig aan de verwachting. Misschien niet de goedkoopste maar wel de beste producten!
Duidelijke omschrijving op de site, komt goed overeen met ontvangen product.
Wij hebben een (dure) ligstoel/ligbed van Hartman (Da Vinci) gekocht en in de zaak afgerekend. Maanden later kwam er tot onze verrassing een mail waarin we verzocht werden om de openstaande nota te voldoen. Aan moeten tonen dat we al betaald hadden. Jammer. Respons op onze opmerkingen daarover was een mailtje met de aanhef meneer Harn (is Van Harn) en de boodschap dat er een verkeerde tekst was meegestuurd. Onbegrijpelijke reactie, want er had helemaal geen "tekst" gestuurd behoeven te worden: de betaling was al lang verricht. Excuus kon er niet vanaf. Vroeger betere ervaringen gehad, dus een keer een scheve schaats zullen we maar zeggen/hopen.
Na de bestelling een goede communicatie en perfecte snelle levering
Hele goede service! Vriendelijk en bijzonder vlug met alles!
netje en goed
Producten zoals omschreven. Prima in orde.
Duidelijke uitleg, echt klantgericht, zekers niet verkoopgericht. Heb zelf een winkel, weet hoe het werkt... zou u zeker aanbevelen
Personeel, dat echt moeite voor je doet! Één woord fantastisch!!