Ja prima en snelle reacties bij ontbrekend onderdeel
Netjes op tijd geleverd. Goed product.
Reeds vermeld in een ander veld
En goed veroakt, zonder teveel overmatige afvalproductie.
Hier krijg je goede uitleg, een warm welkom. De kwaliteit is zeer goed.
Conform afspraak alles geregeld.
Goed en snel
Ik ben niet geweest maar heb een online bestelling gedaan. Product kwam op tijd en was prima ingepakt
Snel en vriendelijk
Een onderdeel van een stoel thuisbezorgd, prima
kussens werden besteld, en tafel alvast in magazijn apart gezet. Ca. 1 week later waren de kussens aangekomen en kreeg ik hiervan bericht. Alles opgehaald in magazijn, ook daar netjes geholpen.
Ruime keuze in een overzichtelijke showroom. Toen er onverhoopt bij de aflevering iets beschadigd uit de doos kwam, is het snel en goed opgelost. Zoiets kan altijd gebeuren, maar het is manier waarop het wordt opgelost. Top
Tevreden over afhandeling
Ik ben zeer tevreden over de keter opbergbox. Precies zoals afgebeeld en netjes en snel verzonden en bezorgd. Topservice!
Voor het eerst zaken gedaan met VanderGarde en bij de eerste levering was er sprake van een manco. Na contact hebben ze dit vervolgens keurig opgelost, top!
Als zeer prettig ervaren. Nemen de tijd en geven goede uitleg. Bezorging erg fijne en prettige bijkomstigheid!
goede service
Op tijd afgeleverd. Prettige jongens, hebben de stoelen voor mij op terras gezet.
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam
Er was iets mis met de levering. Gemaild naar van de Garden en samen snel tot een oplossing gekomen.
Geen gezeur maar direct oplossen van het probleem
Wij hebben een tuintafel met zes stoelen besteld. Thuis bekeken we de website van het merk van de tafel (Hartman) en zagen wat wij niet in de showroom hadden gezien, dat de een extra rechte poot in het midden had. Dat vinden wij niet mooi en niet in lijn met het design van de tafel en de stoelen. Via de telefoon hebben de tafel onmiddellijk af besteld. Geen probleem. Klasse! In het voorjaar bekijken we graag de nieuwe collectie tafels.
Prima advies via de mail en goede levering
Goedemorgen Angelique en Neal, Jullie hebben de set aangeschaft via de Tuinmeubelshop. Dit is de reviewpagina van Van der Garde Tuinmeubelen. Gevestigd te Opheusden, Duiven en Apeldoorn. Ondanks dat onze namen erg op elkaar lijken zijn wij verschillende bedrijven. Wat betreft de klacht over de set kan ik jullie helaas niet verder helpen. Ik adviseer jullie dan ook om hier nogmaals contact met hen over op te nemen. De hoes is wel bij ons aangeschaft. Hier wensen wij jullie nog veel plezier van. Met vriendelijke groet, Ellen Van der Garde Tuinmeubelen.
Originele beoordeling
Op 8 oktober heb ik nadat ik per mail een reactie kreeg op mijn klacht een beoordeling op de Facebook pagina Tuinmeubelshop Tuinmeubelen geplaatst. Waarop ik 0 reactie kreeg. Gekocht via de showroom in Den Bosch deze optie staat er niet tussen. Beste mogelijke kopers, In juni kochten we onze tuinset. Eind juni werd ie geleverd en het is echt een geweldige set! Er zaten wat krasjes op het polywood en daarvoor kwam een tegemoetkoming van 50 euro. Zeer coulant. De eerste week kwam ook de bestelde tuinmeubel hoes (ook bij van der Garde) binnen en iedere avond ging de hoes eroverheen. Het heeft een langere periode geregend en toen gingen de kussens naar binnen. 26 september heb ik alle kussen eraf gehaald om op zolder op te slaan voor de winterperiode. En terwijl de kussens in de keuken stonden viel mij het volgende op: kleurverschil! Foto gemaakt en mail gestuurd. Dit was de reactie: samengevat: is mogelijk bij een set en excuses. Gevraagd om een heroverweging maar niets meer gehoord. Deze week brengen we met de kussens een bezoekje aan de winkel. En ik hoop dat met deze review er echt gekeken wordt naar deze serieuze klacht. Want ik voel mij zeker niet serieus genomen.
PRIMA ERVARING