Goed advies, erg vriendelijk, prijs is goed. Kortom een aanrader.
////
Onze oude stoelen waar we jaren plezier van hebben gehad, waren niet meer schoon te krijgen, het weer zat er in. Gelukkig waren dezelfde stoelen nog verkrijgbaar.
Prima ervaring met diverse aankopen van garden
Duidelijk wanneer er bezorgd werd
Helemaal tevreden.
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. ik word wel goed op de hoogte gehouden. alleen omdat ik pas bij aflevering zou betalen, krijg ik wel herinneringen en aanmaningen ondanks dat ik uitstel van betaling heb gekregen
2 van de 8 stoelen die ik bij jullie gekocht heb waren binnen 3 maanden stuk, is een beetje veel als je het mij vraagt.. vervolgens is er geen vervanging mogelijk (het is toch garantie?) en hebben ze de stoelen een paar weken geleden opgehaald ter reparatie.. Geen bon achtergelaten van wat ze hebben meegenomen (hoe kan ik bewijzen dat vdgarde nu 2 van mijn stoelen heeft?) en nog niet gehoord sinds dien over de status van de reparatie. Ook geen indicatie gekregen hoe lang de reparatie gaat duren. Onverwachte problemen en niet echt de daaropvolgende service waarop ik gehoopt had..
Beste Henk, Bedankt voor uw review. Allereerst mijn excuus voor het ongemak. Zoals reeds met mijn collega besproken kunnen wij de stoelen helaas niet omruilen omdat deze compleet uitverkocht zijn. Zojuist heb ik u gemaild omtrent de status van de reparatie. Met vriendelijke groet, Ellen Van der Garde Tuinmeubelen
Zeer tevreden over manier van helpen. Tafel lekker vlot geleverd. Stoelen worden pas volgend voorjaar geleverd. Dat duurt wel heel erg lang. Daarom heb ik bij nazorg en garantie n.v.t ingevuld want dat moeten wij dus nog afwachten.
Zie boven
Snelle levertijd en alles netjes afgeleverd. Chauffeur alles achter thuis neer gezet. Geweldig
Van de zomer hier onze tuinmeubels gekocht en prima service!
vriendelijk, behulpzaam, en snelle service
snelle levering goed vezorgd
Goed geholpen door vriendelijke medewerkers
de stoelen zijn goed in verhouding met de prijs
Uitgebreide sortering, goede kwaliteit, bijzonder aardige medewerkers, uitstekende service
Levering correct en snel uitgevoerd. Prijs/kwaliteit van het product is goed.
Keurig netjes en verzorgd ingepakt.
Tweezitter met tafeltje er tussen gekocht
TOP
Wij hebben deze zomer een loungeset bij jullie gekocht waar wij erg blij mee zijn.
Prima levering en product
De service in de winkel was goed. Echter resultaat van de levering was teleurstellend. Transport bedrijf onzorgvuldig met tafel omgegaan waardoor Tafel beschadigd is afgeleverd. Tafel niet meer leverbaar Afwikkeling van de klacht door winkel was wel goed.