Super service!
Alle ruimte gekregen zelf alles te bekijken en daarna zeer fijn geholpen bij het maken van de keuze. Ook voor ons bezoek zijn we telefonisch heel correct te woord gestaan.
Ik heb deze zomer een prachtig tuinset bij jullie gekocht en werd zo goed geholpen door een mevrouw in Apeldoorn en goed geadviseerd niks was naar te veel by ze sjouwde met stoelen van uit de zaak naar de tafel die ik uitgezocht had en legde vanalles uit super ik wou dat ze overal in de winkels zo waren, nu wou ik een beschermhoes en was er een vriedelijke Jonge dame die alles snel regelde omdat die niet op voorraad was had ik de hoes met 2 dagen thuis bezorgd echte service, dank jullie wel
Sorry, ik kan het nog niet beoordelen. Wegens huis renovatie kan ik het nog niet buiten plaatsen. Tuinset en egg Nog in de verpakking gelaten
We zijn heel goed en vriendelijk geholpen en zijn heel tevreden over het product
Keurige snelle hulp via mail
Hele goede service
Goed geïnformeerd over levering en op dag van levering telefonisch geïnformeerd over half uur vertraging chauffeur. Goede service!
we hebben 2 jaar geleden een dure grote teakhouten tafel aangeschaft innl Duiven. Helaas na ruim 2 jaar zat er een zwakke plek in 1 plank van de tafel. Deze begon steeds meer te rotten. Contact opgenomen en alles uitgelegd en foto's toegezonden. Helaas was de garantie verlopen en men moest intern overleggen. Tot onze grote vreugde een weekje later een mailtje dat de tafel opgehaald werd en kostenloos gerepareerd werd. Snelle communicatie, men denkt mee, en is erg vriendelijk. Tafel is nu weg ter reparatie, en worden op de hoogte gehouden wanneer deze weer gebracht wordt. Nogmaals super service en kan van der Garde zeer zeker aanbevelen.
Ik had het als ik heel goed gelezen had kunnen weten maar... De betaling voor het retourzendrn viel me zwaar tegen
Beste mevrouw Dubbelman, Bedankt voor uw review. Excuus dat u overvallen bent door de hoogte van de retourkosten. Helaas is het zo dat voor grotere pakketten een speciale vervoersdienst dient te komen. Hierdoor zijn de kosten hoger dan bij bijvoorbeeld een pakketdienst als DPD of GLS. Excuus voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Ellen Van der Garde Tuinmeubelen
Nette mensen
Geen op of aanmerkingen
Correcte en snelle levering
Was op zoek naar een grote maat cover voor mijn loungeset en heb hier het perfecte model gevonden voor een aanvaardbare prijs. Snelle levering ook.
We hebben leuk onderhandeld bij de aanschaf van onze bamboe-tuinset en we zijn ook tevreden over de wijze waarop onlangs een beschermhoes kon worden omgeruild. Prima gegaan.
Mij was niet verteld door de dame aan de telefoon die de bezorging aan mij bevestigde dat de voet buiten de woning moest staan . Aangezien er regen voorspeld werd heb ik het pakket, in karton, in de hal neergezet. De chauffeur was niet bevoegd dat te pakken. Voor mij, 40 kilo, te zwaar. Vie op mn voet. Om zeven uur in de ochtend heel vervelend. Aardige buren hebben geholpen. Dit gedoe en irritatie had voorkomen kunnen worden als de dame mij gewaarschuwd had in ons telefoongesprek de dag ervoor. Ik zal niet snel meer iets bestellen en derden waarschuwen voor jullie slechte voorlichting.
Beste Mireille, Wat ontzettend vervelend om te lezen hoe dit is gegaan. Allereerst mijn excuus dat dit niet vermeld is. Helaas mogen de chauffeurs van onze vervoerder geen woningen betreden. Dit is helaas al sinds maart zo in verband met COVID-19. Nogmaals mijn excuus voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Ellen Van der Garde Tuinmeubelen
Als ik een parasol met voet (die weegt ruim 60kg) ben 66 jaar, en men wil niet helpen dan is dat een slechte zaak.!
we hebben een nieuwe tuinset gekocht waarvan de levertijd al erg lang was (kan gebeuren in corona tijd) we hebben daarover gebeld en ons is de reden verteld. dat was prima en daar konden jullie ook niets aan doen. vervolgens is de set geleverd en bleek de tafel defect te zijn. tafel bleek niet meer leverbaar dit jaar maar pas volgend jaar met als gevolg geen tuintafel in de zomer en de defecte op moeten slaan omdat die pas opgehaald word als de nieuwe geleverd word ergens volgend jaar. We hebben veel geld betaald voor de set en in elk geval deze zomer er niets aan gehad. Van jullie uit verder niets gehoord dan dat we volgend jaar een nieuwe krijgen.
Goedemorgen Arjan, Bedankt voor uw review. Dit helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren. Allereerst nogmaals mijn excuus hoe het is gelopen met de levering. Zoals per mail besproken met mijn collega Christianne verwachten wij de tafel in februari weer te kunnen leveren. Zodra deze binnen is zullen wij zo spoedig mogelijk contact met jullie opnemen voor de levering. Het aanbod voor het maken van een herkeuze staat uiteraard nog steeds. Met vriendelijke groet, Ellen Van der Garde Tuinmeubelen
Weinig tot geen aandacht van de verkopers.
Vriendelijk geholpen . Zelfs koffie !!! Mooie produkten gekocht voor een prima prijs. Snelle levering
Snelle en correct levering
Goed geholpen in de winkel. Maar het afleveren kan beter. Er was afgesproken dat de lounge Bank schoongemaakt zou worden maar dat is niet of onvoldoende gedaan. Ook vind ik dat het bij een aflevering hoort dat een meubel wordt gemonteerd en dat het verpakkingsmateriaal wordt meegenomen. Ook een verbeterpunt.
Jammer maar viel tegen... ondanks lezen van goede recencies... moesten 3x bellen over levering... dinerset kwam wel... 2 bijpassende stoelen moesten we zelf ontdekken dat die niet geleverd konden worden dit seizoen... die komen nu feb/mrt 2021... hopen dat goede kleur is en de bestelde stoelen... heb geen makkelijke partner wat dat betreft, maar zal daar nog niks over zeggen... Bij aanbevelen zet ik alleen de ja, omdat de set heel mooi en verder goed is..
De levering ging voorspoedig, maar toen het artikel niet naar wens bleek, was het een ramp om het te retourneren. Geld terug duurde uiteindelijk meer dan 3 weken, na veel mail/telefoon. Ik zal niet snel meer iets via Van der Garde bestellen.