Ben goed geholpen begrepen mijn probleem en alles is met twee weken opgelost
Heel fijn, snel en correct geholpen
Klantvriendelijk
Netjes afgeleverd
Snelle levering
Wij hebben de bestelling via Bolcom geplaatst. De salontafel Garbo De tafel ziet er mooi uit maar het plaatsen van de poten is een ander verhaal. De bouten die met de bevestiging plaat in de poot gedraaid moet worden krijgen op het einde geen grip m.a.w. ze draaien door er blijft spelling tussen plaat en poot om dit te verhelpen heb ik met opvul plaatjes moeten werken om een stevige onderstel te krijgen. Of dit de manier is ???
In het najaar de enige leverancier die meedoet en reageert op het maken van een nette prijs. Blij mee.
retourformulier mag iets simpeler
als je het hier niet vindt..dan nergens!
Voor een zakelijke bestelling even gebeld en wensen gemaild. Prima opgepakt door van der Garde en gratis bezorgd. Top!
Altijd goede prijs en kwaliteit
In de winkel te Opheusden zeer vriendelijk en correct geholpen en ondanks het feit dat we de set ruim voor Black Friday gekocht hadden achteraf de korting toch nog gekregen, super service.
mooie verlichting online gevonden. en besteld. na een week wachten gebeld. er ontbrak 1 lamp. stond wel in het systeem, echter niet aanwezig. volgende week heeft u hem zeker. helaas 2 weken te laat. waren besteld voor een feestje. echter dat was al geweest toen ze binnen kwamen. 3 weken wachten op online artikelen die op voorraad zijn. is niet meer van deze tijd! Jammer lampen zijn Top!
Van der Garde is bereid om na aankoop van onze loungeset 4-Seasons Kingston in 2014 de poten van de set te verhogen omwille van een beter zitcomfort.
Bij wind waait het gemakkelijk weg.
Idem.
Behulpzaam personeel. Snel en goede levering.
Het product was wat ik ervan verwacht had en keurig op tijd geleverd.
Past perfect , doordat je veel mogelijkheden hebt in maten. De bevestigingen zijn gemakkelijk aan te brengen. Geen ervaring met weersomstandigheden , heb hem nog maar een maand. Zeker aan te bevelen.
voldoende
Zo enorm meedenken .....helpen en zeer hulpvaardig. Blijf zo doorgaan op deze weg....
goed geïnformeerd snelle levering
Snelle aflevering korting zonder vragen