Na een klacht over een stoel werd er adequaat gereageerd. Super afhandeling.
toegankelijke web shop,goede afhandeling van bestelling.
Goede service.
Erg lang op reparatie moeten wachten oktober tot januari
Gemaakte afspraken zijn duidelijk en worden prima nagekomen, vanaf moment van koop tot aflevering aan huis.
Goed ondanks dat het product (panama egg black rope) het materiaal anders stond omschreven Er stond rvs staander maar moet zijn staal . Goede uitleg via klantenservice gekregen dat dit een fout in de omschrijving is en dat ze dit onmiddellijk gingen aanpassen. Ik kon het product kosteloos op laten halen en mijn geld terug krijgen. Dat was niet nodig de stoel is top Ik werd keurig behandeld.
De bestelde tuinbank stond al een dag eerder om 07.20 voor de deur, dan we bij het bestellen hadden verzocht. Gelukkig waren we thuis. De tuinbank moest nog wel in elkaar gezet worden, maar dat lukte na wat draaien en keren van de onderdelen. Er moesten nog 14 houten deuvels in geslagen worden. Als je nog nooit een hamer hebt vastgehouden, zal dat niet meevallen, want je slaat ze snel kapot. Het eindresultaat was wel een stevige, prachtige tuinbank.
Snelle levering en prima service
Goede communicatie en op tijd geleverd. Was natuurlijk wel rustige tijd.
We hadden een set besteld en die voldeed echt niet aan onze verwachting, er was een paar keer wat mee. We hebben gezegd dat we dit hadden en dat we daar zo erg vonden. We zijn in de gelegenheid gesteldom een mooie set te bestellen, of anders het geld terug. Perfect gewoon. We hebben gekozen voor een andere set. Dat werd allemaal netjes geregeld. Waar vind je nog zo'n service?
De bestelde granieten parasolvoet bleek niet passend voor onze zwenkparasol (elders gekocht) en er is goed meegedacht aan oplossingen. Uiteindelijk is het niet gelukt en de parasolvoet is opgehaald en geld is teruggestort. Keurig.
Vorig jaar een tafel en 4 tuinstoelen laten bezorgen. Prima geregeld. De tafel begon aan het blad wat te roesten. Deze werd opgehaald, onroest en keurig wat later weer bezorgd. En dat allemaal zonder gezeur.
Na mijn bestelling snel geleverd en daarbij uitstekend op de hoogte gehouden van bezorgmoment
Keurig geleverd, geheel compleet, gemakkelijk in elkaar te zetten, staat nu buiten te wachten op een zonnetje.
Wij hebben de loungeset 5 delig Garda gekocht bij Van der Garde. Ziet er mooi uit. Stevige kussens. Goede prijs/kwaliteit. Komen afspraken na wat zeer uitzonderlijk is in Corona tijd. Vriendelijke chauffeur. In 1 woord Aanrader.
Klacht is netjes afgehandeld.
Nette zaak,mooie showroom
Goede service, snelle levering. Niets anders dan lof.
Heb een loungeset besteld bij van der Garde en alles voldeed volledig aan de verwachtingen. Meerdere malen telefonisch contact gehad met aanvullende vragen, en kreeg altijd snel en goed antwoord.
De stoelen zijn snel geleverd. Ik wilde ze ophalen bij een afhaalpunt. Dit is een tuincentrum bij mij in buurt geworden. Helaas is niet aan mij doorgeven waar ze geleverd zouden worden en wanneer. Een week later heb ik gebeld met jullie en toen ben ik vriendelijk en snel geholpen door een medewerker van jullie die ook haar excuses aanbood namens het bedrijf. Dat vond ik een mooi gebaar. Toen ik de stoelen ben op gaan halen stonden mijn gegevens niet op de dozen. Wel die van het tuincentrum. Alleen mijn naam stond erop. Mijn advies aan jullie is, als je een zending naar een afhaalpunt stuurt, zet er dan ook de gegevens van de klant op zodat de bezorgdienst of het afhaalpunt de klant kan informeren dat hij of zij het op kan halen
Netjes geregeld en goed
Geleverd zoals afgesproken. Goede prijs-kwaliteit.
Snelle en goede levering. Bij het leveren van de loungeset was er schade en dit is snel opgepakt en opgelost.