Koop en afspraak levering perfect

We zijn heel goed ingelicht en de afspraak voor levering was zeer goed

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Je wordt goed via de mail op de hoogte gehouden. Nette en behulpzame chauffeur bij aflevering van de spullen.

Goed product, snelle levering

De tuintafel is goed en mooi en werd geleverd tegen een hele goede prijs.

• Gekocht via: Webshop

Duidelijke website en snel geleverd

Heel blij met mijn aankoop. Makkelijk te vinden, duidelijke omschrijving en snel in huis; top

Alles prima!

Heb een parasol gekocht. Mooie parasol snel geleverd. Alles prima in orde.

Topsupport

Door specifieke aanvraag met betaling met deels vvv binnen vroeg het om de nodige administratieve last. Toch werd alles perfect gecommuniceerd en gedaan.

makkelijk en snel thuis

makkelijke website, snelle levering wat wil je nog meer, TOP!

Snelle levering

Mooie parasolvoet

Mooie parasolvoet en een fijne prijs. Snel verzonden met een top chauffeur die met de zware parasolvoet kwam aanlopen omdat een betonwagen in de weg stond, zo attent.

Bestelling snel geleverd

Snelle levering i.vm. vakanties, netjes verpakt

• Gekocht via: Webshop

Bedrijf heeft een ruime keuze tuinmeubelen.

Artikelen zijn snel en correct afgeleverd. Minpunt echter vind ik dat artikelen niet worden uitgepakt en/of in elkaar worden gezet. Door deze handelwijze worden verpakkingen niet mee teruggenomen!

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Top! Zoals altijd!

Ruime keuze, goede adviezen, nette prijzen en komen afspraken na.

• Gekocht via: Showroom Duiven

Snel geleverd

Goed geholpen door de verkoper

Uitstekende webwinkel

Strek metalen tuintafel met 4 stoelen (Kettler) met kussens besteld. Mooie korting. Reeds de volgende dag geleverd. Werd goed op de hoogte gehouden van de bezorginformatie.

Mooie collectie en prijzen

Voor het uitzoeken en de te maken keuze voldoende te zien. De prijzen waren scherp, maar had beter gemogen. Alles in de weegschaal en deze sloeg maar net over richting van ons. Hopelijk volgende keer een snellere omslag om aankopen te doen.

• Gekocht via: Showroom Apeldoorn

Ideale oplossing voor mijn situatie!

In handomdraai overdekken van de tuinset met kussen.

Keurig geregeld

Bestelling door GLS kwijt geraakt. Goed contact gehad met vandergarde. Wachten nu nog op teruggave van aankoopbedrag. Hebben volste vertrouwen

Gewoon prima geholpen

Na mailcontact over nieuwe stoelglijders zijn we uitstekend geholpen in Dodewaard door een zeer vriendelijke medewerker. Hij zorgde voor nieuwe passende doppen, repareerde op ons verzoek een stoel en gaf tips om thuis de rest zelf te doen.

• Gekocht via: Showroom Opheusden

Helemaal prima

De bestelling was op tijd product is prima in orde ik ben een tevreden klant

• Gekocht via: Webshop

Gewoon wat het moet doen.

• Gekocht via: Webshop

Super tevreden, hele lieve bezorger top kwaliteit aanwinst voor onze woning!

Fijne klantenservice

Mooie parasol besteld. Er was alleen wat mis mee. Dus contact opgenomen met de klantenservice. Top afgehandeld met een prima oplossing. Snel geregeld, prettig contact. Ik kan nu van de parasol genieten.

buitengewoon goed

De parasol, H190Platinum Challenger Premium T2 3x3, met een grondgewicht van 90 kg staat als een huis, zelfs de vervoerder vond het geen probleem om de parasolvoet 60 meter mee te sjouwen om deze op de juiste plek te zetten. kwaliteit van de parasol is top. Het is niet alleen functioneel maar staat ook nog heel gezellig. mooi product inclusief voet en hoes geleverd. Dat de zomer nog maar lang mag duren !!

• Gekocht via: Webshop

Echt betrouwbaar en onderscheidend! Wat een verademing. Vriendelijke en deskundig aan de telefoon en over de mail! Supersnelle levering. Ook nog eens achteraf betalen als dat net even wat beter uitkomt. Ik ben fan en kom zeker terug!

Dalwagenseweg 17

4043 MS Opheusden