Binnen 2 dagen in huis, hoes voor loungebank. Hij ziet er prachtig uit en niet duur in vergelijking met andere hoezen
Prima geholpen en goede service.
De hoes gaat erg kort mee. Ruim twee seizoenen. Daarnaast vind ik hem erg prijzig.
Goedenavond meneer de Ruiter, Bedankt voor uw review. De garantietermijn van de hoezen is 2 jaar. Mochten er zich binnen deze 2 jaar problemen ontstaan, dan horen wij het graag. Wij ontvangen dan graag een mail met daarin enkele foto's van de hoes. We zullen dan uiteraard zorgen dat dit netjes opgelost zal worden. Met vriendelijke groet, Ellen Van der Garde Tuinmeubelen
Heel fijn en netjes geholpen in Apeldoorn, vakkundig en behulpzaam personeel.Goede en fijne adviezen,en hadden de tijd om alles te laten zien.
De bestelde stoelen zijn perfect. Precies conform de beschrijving op het internet. De doos waarin de stoelen verpakt zaten was opengescheurd bij aflevering. Gelukkig waren de stoelen niet beschadigd.
Prachtige bank die lekker zit en geen probleem om nog een onderhouds product nog even erbij te kunnen bestellen en ook nog zonder verzendkosten
Mag toch geen verrassing zijn vandaag de dag, tch zijn er teveel te vaak minder goede ervaringen, doen wat je zegt of schrijft: klantvriendelijk, geen gedoe met vragen of ja maar... Ga zo door!
Super snelle levering en zeer mooie stoelen
Snelle levering . Na kontact voor info via e,-mail snelle reactie.
Pakket eerder geleverd dan verwacht
Vriendelijk en deskundig personeel en goede service
Snelle levering en een mooi bankje rijker! Makkelijk in elkaar gezet en nu veel zit plezier en hij ziet er nog mooi en robuust uit ook.
Prachtige zaak. Veel keus. Goed advies.
Makkelijk en snel online besteld. Goede bereikbaarheid
Mooie picknick en goed stevig. Erg tevreden met de goede service en snelle levering. De tafel is makkelijk zelf in elkaar te zetten.
Een sfeerhaard besteld. Over alles heel positief . De levering en uiteindelijk het produkt is super afgeleverd . Geen negatief punt kunnen ontdekken. Een aanrader !!!
Maar moet er bij zeggen dat we alleen een aero-hoes voor de tuinmeubelen bestled hadden. Maar díe was er dan ook supersnel!
Teleurstellend maar uiteindelijk goed gekomen
Beste mevrouw Slaats, Bedankt voor uw review. Het klopt inderdaad dat er meerde dingen niet zijn verlopen zoals u dat van ons mag verwachten. Hiervoor nogmaals ons excuus voor het ongemak. Wij wensen u alsnog veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Ellen Van der Garde Tuinmeubelen
Ik werd telefonisch fijn geholpen en onze bestelling was snel en op tijd bezorgd.
Snelle levering en kwalitatief zeer goede tuinset. Erg blij mee.
Duidelijke website en levering van het tuinbankje op afgesproken dag
Leuke verkoper die met je meedenkt en.niks is te veel.
Krijg bericht dat alles 01-03. Geleverd zou worden. 10. Min later gebeld dat het niet geleverd wordt. Gebeld zou terug gebeld worden. Helaas niets gehoord maar wel betaald. !!!??
Beste meneer Oorbeek, Bedankt voor uw review. Zoals vanmiddag telefonisch besproken is er een melding gestuurd naar onze vervoerder over de zending om te onderzoeken waar het mis is gegaan. Zoals ook besproken zullen wij u direct informeren zodra er meer informatie bekend is. We houden u op de hoogte. Met vriendelijke groet, Ellen Van der Garde Tuinmeubelen
Ik had een te klein tuinbankje gekocht. Meteen gebeld of ik een grotere kon krijgen maar wel voor een bepaalde datum ivm verjaardag. Nog tijdens het gesprek al een bevestigingsmail gekregen. Ander bank komt morgen op tijd binnen. Verkeerd bestelde kan ik terug brengen maar de winkel. Suoer service en zeer vriendelijke klantenservice